Pīrss Brosnans ar sievu 67. dzimšanas dienā atpūšas pludmalē

gallery icon
33
Slavenības
2020. gada 22. maijs, 07:54

Pīrss Brosnans sniedz kvēlu skūpstu sievai pludmalē savā 67. dzimšanas dienā: “Paldies par visām kopā pavadītajām dienām”

Jauns.lv

Bijušais Džeimsa Bonda atveidotājs Pīrss Brosnans savu 67. dzimšanas dienu pavadījis romantiskā divvientulībā ar sievu Havaju salu pludmalē. Populārais aktieris, kurš laulībā ar Kīliju Šeiju Smitu dzīvo jau 19 gadus (bet kopā ir 26 gadus), sievai savā jubilejā veltījis aizkustinošus vārdus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pīrss Brosnans savā “Instagram” kontā padalījies ar romantisku fotogrāfiju, kurā viņš skūpsta sievu savā īpašajā dienā un abi rokās tur pa glāzei šampanieša.

Brosnans, kuram dzimšanas diena bija 16. maijā, publiskojis vēl vienu dzimšanas dienas fotogrāfiju. Tajā abi dzīvesbiedri redzami apskāvuši viens otru un smaidām kamerai.

Pie fotogrāfijas aktieris veltījis mīļus vārdus sievai: “Paldies tev par mēnesi un sauli, un visām mūsu mūžā kopā nodzīvotajām dienām, mana sirdsmīļā Kīlija.”

foto: BACKGRID/ Vida Press

“Man bija lieliska 67. dzimšanas diena. Paldies ikvienam no jums, kas man vēlēja laimes. Lai Dievs svētī, esiet stipri,” arī faniem par apsveikumiem neaizmirsa pateikties aktieris, kura laulība jau sen ierindota Holivudas noturīgāko un stabilāko skaitā.

Pīrsa Brosnana sievas pārvērtības gadu gaitā

Deviņdesmitajos gados, kad Pīrss Brosnans iepazinās ar žurnālisti Kīliju Šeiju Smiti, viņa bija ļoti slaida, taču svars sāka pamazām pieaugt. ...

gallery icon
44

Pīrss savā dzimšanas dienā bija ģērbies vienkāršā baltā kreklā, savukārt Kīlija (56) izvēlējusies augumam piegulošu tērpu ar leoparda rakstu un saulesbrilles.

Arī paparaci nesnauž globālās pandēmijas laikā un nofotografējuši Holivudas mīlošā pāra atpūtu liedagā. Brosnans bija devies snorkelēt okeānā. Pēc peldes, atgriežoties krastā, viņš sievai sniedza kvēlu skūpstu. Abu attiecībās romantiskas mīlestības dzirksts nav zudusi arī pēc daudzajiem kopā nodzīvotajiem gadiem.

foto: MEGA / Vida Press
Aktieris Pīrss Brosnans ar sievu Kīliju Šeiju Smitu.

Pīrss Brosnans un amerikāņu žurnāliste, rakstniece un TV reportiere Kīlija Šeija Smita ir precējušies jau gandrīz 19 gadu. Viņi iepazinās 1994. gadā Meksikas pludmalē, kur aktieris savai nākamajai sievai sniedza interviju. Pēc septiņiem kopābūšanas gadiem – 2001. gada 4. augustā – viņi apprecējās. Ģimenē aug divi bērni – Dilans Tomass (23) un Pariss Bekets (19).

Pariss Brosnans modes skatē un ar tēti Pīrsu Brosnanu un uz sarkanā paklāja

gallery icon
21

Brosnana pirmā sieva – austrāliešu aktrise Kasandra Harisa – mira no olnīcu vēža 1990.gadā. Viņa tolaik bija 41 gada veca. Ar šo pašu slimību pāragri mūžībā devās arī Pīrsa un Kasandras meita Šarlote (1971-2013). Viņa bija dzimusi mammas iepriekšējā laulībā, taču pēc tam, kad Šarlotes bioloģiskais tēvs nomira, Brosnans oficiāli adoptēja audžumeitu, dodot savu uzvārdu.

Pīrsa Brosnana romantiskais veltījums sievai sociālajos tīklos seko pēc tam, kad aktieris sveicis savu dēlu Dilanu ar universitātes absolvēšanu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās