Slavenā zīmola "Victoria’s Secret" modele bez apakšveļas. FOTO
„InStyle Awards” balvu ceremonijas vakaru brazīliešu modele Alesandra Ambrosio apmeklēja modes nama „Alexandre Vauthier” vakarkleitā no 2015. gada rudens/ziemas augstās modes kolekcijas.
Slavenības
2015. gada 30. oktobris, 18:31

Slavenā zīmola "Victoria’s Secret" modele bez apakšveļas. FOTO

Jauns.lv

Brazīliete Alesandra Ambrosio (34) popularitāti iemantoja kā viena no slavenā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modelēm. Apmeklējot „InStyle Awards” balvu ceremoniju Losandželosā viņa izcēlās ar drosmīgu vakartērpu zem kura nebija apakšveļas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

34 gadus vecā skaistule Alesandra Ambrosio izvēlējusies baltu augumam piegulošu garo kleitu ar rombveida izgriezumiem tā sānos.

Okeāna šajā pusē vērienīgākais pasākums notika Londonā, kur norisinājās ilgi gaidītās Džeimsa Bonda franšīzes 24. filmas „Spectre” pirmizrāde, ko apmeklēja pat britu karaliskās ģimenes pārstāvji. Taču okeāna viņā krastā visu uzmanība bija pievērsta smalkajai „InStyle Awards” ceremonijai, kas norisinājās Losandželosā. To apmeklēja tādas populāras aktrises kā Gvineta Paltrova un Keita Hadsone, dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa, modele Miranda Kera un vienmēr visur esošā sabiedrības dāma Kima Kardašjana.

Plašu uzmanību šajā vakarā izpelnījās „Victoria’ Secret” modele Alesandra Ambrosio, kura ir viena no pieprasītākajām sava aroda meistarēm pasaulē. Alesandra uz saviesīgo vakaru ieradās modes nama „Alexandre Vauthier” vakarkleitā no dizainera 2015. gada rudens/ziemas augstās modes kolekcijas.

Ambrosio tērpam bija pieskaņojusi sudrabotas laiviņas, briljantu auskarus un gredzenu ar zaļu smaragdu.

Divu bērnu māmiņa jau tagad gatavojas savam gada nozīmīgākajam pasākumam – krāšņajai „Victoria’s Secret” skatei. Šogad apakšveļas gigantu rīkotā vērienīgā skate notiks 10. novembrī, bet televīzijā nebūs skatāma ātrāk par 8. decembri.

„Ar nevainojamu figūru vien nepietiek,” pērn intervijā žurnālam „Self” norādījusi modele. „Es vēlos, lai mana meita būtu jauka, saņemtu labu izglītību un būtu disciplinēta. Tad viņa patiks arī citiem cilvēkiem. Nevainojams augums nepadara cilvēku par brīnišķīgu personību. Tas tikai sniedz pašpārliecinātību.”

Kopš 2008. gada 12. maija Alesandra Ambrosio ir precējusies ar uzņēmēju Džeimiju Mazuru. Pārim ir divi bērni. Meita Anja Luīze pasaulē nāca 2008. gada 24. augustā, bet dēls Noa Fēnikss – 2012. gada 7. maijā.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press