foto: no "Instagram"
Influencere Alise Mičule pandēmiju pārlaiž Taizemē un atrāda tur uzņemtus kailfoto
Alise atpūtā.
Slavenības
2020. gada 6. aprīlis, 12:59

Influencere Alise Mičule pandēmiju pārlaiž Taizemē un atrāda tur uzņemtus kailfoto

Jauns.lv

Influencere Alise Mičule koronavīrusa pandēmijas dēļ iesprūdusi Taizemē. Un no turienes savus sekotājus iepriecina ar itin pikantiem kadriem.

Kad tika izziņota ārkārtas situācija, Mičule atradās Bali. Tad nu viņa savus sekotājus soctīklos informēja, ka reisi atcelti un viņai nākas palikt Āzijā. Alise pavēstīja - dosies vismaz mēnesi pavadīt Taizemē.

Un tur atpūšas godam - atrāda bildi ar brīnišķu saulrietu, kā arī pati pozē pavisam kaila. "Sveika, saule, sveikas, debesis, sveika, pasaule. Es jūs pielūdzu", tā foto, kurā redzama kaila ar augšā paceltām rokām, parakstījusi Alise.

Kādā citā bildē Mičule, redzama kailām krūtīm, pavēsta, ka mango ir viņas iecienītākais auglis. Un jā, arī mango fotogrāfijā ir redzams.

View this post on Instagram

mango is my favorite fruit

A post shared by a l i s e m i č u l e (@alisewild) on

Par to, ka pamet Indonēziju un dodas uz Taizemi, Mičule savus "Instagram" sekotājus informēja pirms divām nedēļām.

"Esam Taizemē un no publiskām vietām maksimāli izvairāmies. Ievērot karantīnu un pašizolēties šobrīd ir ļoti svarīgi, lai ātrāk apturētu vīrusa izplatību. Lūdzu neuztveriet šo pārāk vieglprātīgi, no tā ir atkarīga mūsu visu nākotne," rakstīja viņa.

Un nākamajā ierakstā piebilda: "Katra reize šeit uz salas ir citādāka, tāpēc nākamgad jābrauc atkal”... tā es teicu savā pēdējā Taizemes video un tobrīd man nebija ne jausmas, cik ātri viss mainīsies. Nu jau mēs atkal esam atpakaļ uz salas un ir citādāk. Šis būs otrais izaicinājums dzīvot ar ļoti zemu budžetu.
Ja godīgi, esmu patīkami satraukta, jo šis nav tikai par taupīgu dzīvošanu. Visa šī brīža situācija ir kā viens mega izaicinājums, kura iznākumu mēs tā līdz galam neviens nezinām. Tas brīžiem biedē, bet es zinu, ka viss būs labi. Ja vajag, mēs varam dzīvot ļoti vienkārši, un šī doma ļoti palīdz.



Šis ir par mani, manām sajūtām un domām. Es ļoti labi apzinos, ka daudziem šis periods ir grūts, bet tas nenozīmē, ka man arī jājūtas slikti un jāslēpj savas emocijas. Arī mūs šis viss ietekmē visādos veidos, tāpēc šobrīd svarīgi šķiet koncentrēties uz labo, lai nezūd motivācija un dzīvesprieks.

Katram no mums ir savi veidi kā tikt galā ar stresu vai nestandarta situācijām. Šie ir manējie - pozitīva domāšana, meditācija, sevis pilnveidošana - kas palīdz saglabāt mieru, tīru un vēsu prātu visā šajā haosā."