Slavenības
2020. gada 21. februāris, 07:21

“Grūti būt kopā ar tādu vecu skopuli," - Alu Pačino pametusi gados krietni jaunākā mīļotā

Jauns.lv

79 gadus vecais aktieris Als Pačino atkal ir brīvs vīrietis. Pēc divu gadu ilgas draudzības viņu pametusi 43 gadus vecā izraēliešu draudzene Meitala Doana. Par pārmaiņām privātajā dzīvē aktrise pastāstījusi publiski. Viņa atklājusi arī tādas nianses, kas slaveno Holivudas aktieri parāda ne tajā labākajā gaismā.

Als Pačino un Meitala Doana filmas “Īrs” pirmizrādes vakarā

gallery icon
7

Pēc Meitalas teiktā, abu šķiršanās iemesls bijis pārlieku lielā gadu starpība. “Es visu laiku centos to noliegt, taču viņš jau ir vīrietis gados. Neskatoties uz manu mīlestību pret viņu, ilgāk tā vairs turpināties nevarēja,” paziņojusi Doana.

Bijusī draudzene arī atklājusi, ka visā kopābūšanas laikā Pačino viņai nav uzdāvinājis neko vairāk par ziediem. Zinot, ka aktiera kapitāls novērtēts 180 miljonos ASV dolāru, Meitala cerējusi uz nedaudz dāsnākām dāvanām. “Kā man to pieklājīgāk pateikt, ka viņš nemīl tērēt naudu? Visā kopābūšanas laikā es no viņa saņēmu tikai ziedu pušķus,” Doanas teiktos vārdus citē izdevums “The Daily Mail”. Neraugoties uz piezīmi par aktiera izteikto skopumu, Meitala apgalvo, ka pēc šķiršanās ar bijušo mīļoto esot saglabājuši draudzīgas attiecības.

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
“Es visu laiku centos to noliegt, taču viņš jau ir vīrietis gados. Neskatoties uz manu mīlestību pret viņu, ilgāk tā vairs turpināties nevarēja,” paziņojusi Meitala Doana.

Ala Pačino pagātnē ir neskaitāmi romāni, taču viņš ne reizi nav bijis precējies. Leģendārajam filmas “Krusttēvs” aktierim ir trīs bērni, kurus viņam dāvājušas dažādas sievietes. Viņam ir 30 gadus veca meita Džūlija Marija, kā arī 18 gadus veci dvīņi Olīvija un Antons.

Izraēliešu aktrise Meitala Doana

gallery icon
25

Ilgāku laiku aktieri saistīja romantiskas attiecības ar kolēģa Leonardo di Kaprio draudzenes argentīniešu modeles Kamilas Morones mammu aktrisi Lusilu Solu. Tieši Als Pačino abus iepazīstinājis.

Leonardo Dikaprio ar draudzeni modeli Kamilu Moroni pludmalē

gallery icon
19

Pačino un Sola bija kopā desmit gadus – no 2008. gada līdz 2018. gadam. Lai gan viņi nekad tā arī neapprecējās, Kamila Morone slaveno aktieri aizvien dēvē par savu audžutēvu.

foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
2014. gads. Kamila Morone ar mammu Lusilu Solu un viņas dzīvesbiedru aktieri Alu Pačino, kuru Kamila sauc par audžutēvu.

Par Ala Pačino romānu ar izraēliešu zvaigzni Meitalu Doanu plašāka sabiedrība uzzināja 2018. gada rudenī.