Slavenības
2020. gada 17. janvāris, 06:28

Hercogiene Ketrīna atklāj, ka princis Viljams nevēlas vairāk bērnu

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna un princis Viljams ģimenes veidošanu pabeiguši.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28

Lai gan ne reizi vien izskanējušas runas, ka hercogiene Ketrīna varētu sekot karalienes paraugam un arī laist pasaulē četrus bērnus, prinča Viljama sieva nesen šādu iespēju izslēgusi. Viņas ģimenē bērnu skaits nebūs lielāks par trim. Tiekoties ar dažādu ticību pārstāvjiem un komūnu līderiem „Khidmant” centrā Bredfordā, Jorkšīras grāfistē, Kembridžas hercogiene pati personīgi atzinusi, ka viņas vīrs princis Viljams nevēlas vairāk bērnu.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Ketrīnas sarunā ar britu karaliskās ģimenes fanu Džošu Makpelsu vīrietis pastāstījis hercogienei, ka sūtījis viņai apsveikuma kartīti pēc katra no trim pasaulē nākušajiem bērniem. Ketrīna šo ziņu uzņēmusi ar pateicību, taču apliecinājusi, ka esot ārkārtīgi maz ticams, ka viņa varētu kļūt par māmiņu ceturto reizi.

foto: KGC-178/starmaxinc.com/Newscom/S/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna un princis Viljams viesojas Jorkšīrā.

„Manuprāt, Viljams nevēlas vairāk bērnu,” Ketrīna atzinusies 25 gadus vecajam karaliskās ģimenes fanam. Viesošanās Jorkšīrā ir pirmais publiskais pasākums, ko Kembridžas hercogi apmeklējuši pēc prinča Harija un viņa sievas Meganas paziņojuma par aiziešanu no karaļnama sabiedriskās dzīves.

foto: Charlotte Graham-Telegraph/POOL / Vida Press
Hercogiene Ketrīna viesojas Jorkšīrā.

Džošs Makpelss sirgst ar autismu un DiDžordža sindromu, kuru izraisa 22. hromosomas mikrodelēcija. Pēc nelielās sarunas Džošs pastiepa rokas pretī hercogienei un viņa pieliecās, lai apskautu fanu. „Paldies par apskāvienu,” pateicās hercogiene.

Kembridžas hercogu pāris izskatījās labā noskaņojumā. 20 gadus vecais Rukšars Parvīns, kurš arī apmeklējis šo tikšanos, apliecinājis, ka Viljams „neizrādīja, ka ģimenē norisinās drāma”.

„Man ārkārtīgi patīk karaliskā ģimene, un viņš uz mani atstāja ārkārtīgi labu iespaidu.”

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Hercogienes Ketrīnas jaunākā atziņa par bērnu skaitu ģimenē sekojusi nepilnu gadu pēc tam, kad pērn februārī viņa deva mājienu, ka būtu gatava vēl vienam mazulim. Toreiz trīs bērnu māmiņa ļāva to noprast, kad abi ar princi Viljamu viesojās Ziemeļīrijā un satika piecus mēnešus vecu zīdainīti.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Ketrīna nevarēja atturēties, nepiegājusi klāt mazajam Džeimsam Barram, un viņa tēvam Alanam Barram atzina: „Viņš ir burvīgs. Viņš man liek ilgoties pēc mazuļa.” Pēc šiem vārdiem Ketrīna pievērsās mazulim Džeimsam un sacīja: „Tu esi ļoti mīlīgs mazs puisītis.”

Hercogiene Ketrīna tiekas ar jaunajiem foto entuziastiem

gallery icon
38

Alans drosmīgi pajautāja hercogienei: „Vai ceturtais bērns?” Ketrīna uz šo jautājumu atbildēja smejoties: „Es domāju, Viljamu tas mazliet satrauktu.”

Hercogiene Ketrīna kopā ar skolēniem gatavo picu

gallery icon
10

Ketrīnai un Viljamam ir trīs bērni: princis Džordžs (6), princese Šarlote (4) un princis Luiss (1).

Hercogiene Ketrīna Ziemeļīrijā piedalās futbola treniņā kopā ar skolēniem

gallery icon
17
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās