foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Ārstēšana bezjēdzīga: smagi slimo Zavorotņuku palaiž mājās
Slavenības
2020. gada 13. janvāris, 12:08

Ārstēšana bezjēdzīga: smagi slimo Zavorotņuku palaiž mājās

Jauns.lv

Jauno gadu krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka pavadījusi klīnikā, kur tiek ārstēta no vēža. Par smago diagnozi kļuva zināms vasarā un tagad ārsti dara visu iespējamo, lai sieviete atveseļotos.

Runas par seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigznes veselības stāvokli izskan regulāri. Tagad žurnālisti ziņo, ka Anastasija izrakstīta no slimnīcas, jo ārstēšana esot bezjēdzīga.

Iemesli tiek saukti dažādi. Pēc vienas no versijām ārsti uzskatot, ka jēgas tālākai ārstēšanai vairs neesot. Bet cita – par iemeslu izlaišanai no slimnīcas kļuvušas finansiālas problēmas, jo ārstēšana slimnīcā neizmaksājot lēti.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon
112

Visas žurnālistu pūles noskaidrot jebkāda veida informāciju par Zavorotņuku kārtējo reizi atdūrušās pret aktrises ģimenes nevēlēšanos kontaktēties ar presi.

Tiek vēstīts, ka aktrisi atbalsta vīrs, kurš dara visu, lai uzlabotu viņas veselības stāvokli. Tāpat nesen kļuva zināms par Anastasijas vīra daiļslidotāja Petra Černišova ienākumiem.

Rudenī viņam piedāvāja piedalīties daiļslidotājas Tatjanas Navkas šovā. Par vienu iznācienu uz ledus daiļslidotājs saņemot apmēram 300 tūkstošus rubļu (4,5 tūkstoši eiro) -  parasti šādi iznācieni esot vairāki. Tāpēc kopējā honorāra summa varot būt visai iespaidīga.

Tāpat daudzi atbalstītāji izteikuši vēlmi pārskaitīt naudu Anastasijas ārstēšanai, taču ģimene principa dēļ līdzekļus nepieņemot.

Pēdējā laikā 48 gadus vecās Zavorotņukas radinieki atkal pārstājuši kontaktēties ar žurnālistiem un nelabprāt izvieto bildes sociālajos tīklos.

Gada sākumā nodots sveiciens no slimās aktrises. “Tuvojas Jaunais gads un šodien no Anastasijas un visas ģimenes mēs vēlam jums labestību, veselību un pārticību! Nastja jums visiem sūta milzīgus sveicienus un pateicas par atbalstu, jūsu lūgšanām un to sirds siltumu, kuru dāvājat,” teikts ziņojumā.

Decembra beigās krievu mūzikas producents Andrejs Razins savā blogā dāvājis cerību visiem līdzjutējiem, uzrakstot, ka slimība atkāpjas un ir vērojama pozitīva dinamika.

“Ļoti uzmanīgi, ļoti akurāti teikšu, ka pašas briesmīgākās prognozes nepiepildās un Nastjai kļūst labāk.” Vēlāk gan radinieki nolieguši, ka producents būtu tuvs ģimenei un ar aktrisi neesot kontaktējies.

Par Anastasijas slimību kļuva zināms 2019.gada augustā. Tad žurnālisti rakstīja, ka krievu slavenībai ir smadzeņu vēzis.