3 pieaugušie un seši bērni. Savāds ģimenes modelis

gallery icon
15
Trakā pasaule
2020. gada 8. janvāris, 06:14

Trīs pieaugušie, pusducis bērnu - attiecību modelis, kas sabiedrībai nešķiet pieņemams

Jauns.lv

Viņu bērni spēlēja vienā futbola komandā, tāpēc vecāki bieži viens otru satika. Taču Kamerona, Naomi un Makenzijas draudzīgās attiecības pārauga mīlestības jūtās. Viņi apgalvo, ka sabiedrība nav gatava pieņemt šādu ģimenes modeli, turklāt daudzi uzskatot, ka vīrietis piespiedis abas sievietes iesaistīties šādās attiecībās.

foto: MDWfeatures / @polyandprosecco / Vida Press

Privāta biznesa īpašnieks un padomes darbinieks Kamerons Makgijs (31) un viņa sieva mājsaimniece Makenzija (31) ir no Vašingtonas, ASV. Abi iepazinušies, vēl būdami bērni. Viņiem bija deviņi gadi, kad kopā ar vecākiem bija devušies uz Superkausa (“Super Bowl”) spēlei par godu rīkotu ballīti.

Pāris apprecējās 2009. gada oktobrī un ģimenē audzina trīs kopīgus bērnus: Atikusu (7), Maksimu (5)  un Solomonu (3). Laulātais pāris apgalvo, ka viņus nekad nav interesējušas poligāmas attiecības. Taču tas mainījies, kad viņi iepazinušies ar pašreizējo dzīvesbiedri, ko pieņēmuši par trešo pieaugušo savā ģimenē. Jurista asistentei Naomi Snellai ir 34 gadi, viņa ir no Hārlovas, Eseskas grāfistē, Lielbritānija. Uz dzīvi ASV viņa pārcēlusies 2004. gada jūnijā. Arī Naomi ir trīs bērnu māte. Viņas iepriekšējās attiecībās pasaulē nākuši Elizabete (10), Olivers (8) un Viljams (7).

foto: MDWfeatures / @polyandprosecco / Vida Press

Makgiju un Snellas bērni trenējušies vienā futbola komandā. Naomi bieži satikusi Kameronu un Makenziju, un pārmijusi kādu vārdu. Drīz vien trijotnei izveidojušās sirsnīga draudzība un arī viņu kuplās ģimenes sākušas draudzēties, kopā pavadot brīvo laiku un apmeklējot pasākumus.

Jau pēc dažiem mēnešiem pieaugušie atskārtuši, ka viņu savstarpējā draudzība pāraugusi mīlestības jūtās. Romantiskās attiecības aizsākušās 2018. gada oktobrī, bet līdz pat nākamā gada maijam trijotne rūpīgi tās centusies slēpt no apkartējās sabiedrības. Viņi centušies izvērtēt, vai, turpinot šādas attiecības, tas nevienam no ģimenē esošajiem nekaitēs. Turklāt visiem trim pirmo reizi bija radušās poligāmas attiecības, un pašiem bija daudz jautājumu un neiepazītu sajūtu, uz ko jārod atbildes. Kopš 2019. gada augusta viņi dzīvo kopā: trīs pieaugušie un visi seši viņu bērni. Viņi apgalvo, ka bērniem patīk šī papildu mīlestība un atbalsts, ko viņi iemantojuši, iegūstot tik kuplu ģimeni.

foto: MDWfeatures / @polyandprosecco / Vida Press

Kameronam, Makenzijai un Naomi poligāmija nozīmējot to, ka mīlestība nav jāierobežo. Sabiedrība gan šādu attiecību modeli uztvērusi dalītām jūtām. Vairums uzskata, ka šo partnerattiecību pamatā ir tikai seksuālās attiecības, turklāt ir pārliecināti, ka tieši Kamerons piespiedis abas sievietes iesaistīties šāda dzīvesveida piekopšanā.