Slavenības
2020. gada 4. janvāris, 06:46

Britnija Spīrsa atklāj savu fitnesa plānu 2020. gadam

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (38) savā “Instagram” kontā padalījusies ar sekotājiem, atklājot, kādi ir viņas fitnesa plāni jaunajam gadam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātāja Britnija Spīrsa ceturtdien “Instagram” publiskojusi nelielu video, kurā atklāj, kādi ir viņas fitnesa mērķi 2020. gadam, kā arī nodemonstrē vairākas jogas pozas savā piemājas pagalmā.

foto: Twitter/ Vida Press

“Šodien esmu ārā un mazliet nodarbošos ar jogu, lai “atvērtu” muguru un krūtis. Esmu ārā kopā ar saviem suņiem. Mums būs brīnišķīga diena,” violetā bikini tērptā dziedātāja atklāj 23,3 miljoniem sava “Instagram” profila sekotāju.

Britnija Spīrsa vingro sporta zālē

Britnija Spīrsa vingro sporta zālē.

gallery icon
12

“2020. gadā es daudz vairāk nodarbošos ar akro jogu un jogas pamatiem… Es esmu iesācēja un zināmā mērā ir grūti iesākt… iemācīties uzticēties un ļaut kādam citam pieturēt savu ķermeni!!” – stāsta Britnija. “Ir daudz kas, ar ko jātiek galā, tāpēc manam ķermenim jābūt kustībā!”

foto: PA Wire/PA Images

Akro joga apvieno akrobātiku, jogu un tai masāžu, pārsvarā tiek veikta pāros, uzsverot uzticības vecināšanu un pozitīvas sajūtas.

“Pateicos Dievam par Māti Dabu… ar viņu nav joki…. viņa palīdz man būt rāmai, palīdz atrast pēdas un vienmēr atver prātu, kad vien izeju ārā!!!” –  turpina Britnija.

Britnija Spīrsa parāda savu lokanību

Popzvaigzne Britnija Spīrsa atzīst, ka par savu lokanību ir pateicīga jogas nodarbībām, ko apmeklē divas reizes nedēļā.

gallery icon
6

“Ceru, ka jums visiem ir brīnišķīgs jaunais gads un dievīgs ātrums! P.S. Man tā patīk mani tenisa apavi un joga. Tas ir kaut kas jauns!!”

Iespējams, ka jaunajā gadā popzvaigzne saņems arī bildinājumu no sava drauga Sema Asghari. Personīgais treneris un topošais aktieris izklaides programmai “ET” nesen atzinis, ka “nešaubīgi” redz savā nākotnē laulību ar dziedātāju.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎄🎁 @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

“To vajadzētu izdarīt katram pārim. Tāda ir attiecību jēga – mēs esam ģimene,” apliecinājis Asghari.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

“Ticiet man, ja mēs kādreiz apprecēsimies, visi par to uzzinās,” viņš norādījis reportierim, kas paudis bažas, ka pāris varētu salaulāties slepus un par notikušo ceremoniju vēl ilgi neko neatklāt. “Jūs pat varētu būt pirmie, kas uzzina – to nekad nevar zināt!”

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās