foto: Geoff Pugh - Telegraph/Rota supp/ Vida Press
Karaliene sabar princesi Annu, ka tā nav sasveicinājusies ar Trampu
Slavenības
2019. gada 9. decembris, 06:22

Karaliene sabar princesi Annu, ka tā nav sasveicinājusies ar Trampu

Jauns.lv

Princese Anna atteikusies apsveicināties ar ASV prezidentu Donaldu Trampu viņa vizītes laikā Bakingemas pilī. Anna tikai parausta plecus, kad mamma – karaliene Elizabete II – meitu norāj par to, ka nav sarokojusies ar šo viesi.

Trampu pāris ierodas Bakingemas pilī uz svinīgo pieņemšanu

gallery icon
14

Princeses Annas vārds beidzamā mēneša laikā medijos pieminēts neierasti bieži. Šoreiz ne tāpēc, ka Viņas Majestātes karalienes Elizabetes II vienīgā meita atzīta par visuzcītīgāk strādājošo britu karaļnama pārstāvi (princese Anna pildījusi visvairāk karalisko pienākumu, tikai par tiem nav plaši rakstīts preses slejās kā par abu jauno hercogieņu iznācieniem sabiedrībā).

Nesen britu karaliskās ģimenes fanus pārsteidza seriāla „The Crown” jaunākās sezonas sērijas. Tajās atklāts, ka princesei Annai bijušas romantiskas attiecības ar Kamillas Pārkeres Boulzas pirmo vīru Endrū Pārkeru Boulzu. Lai gan seriāla scenārijs ir balstīts uz notikumiem britu karaliskajā ģimenē, tas tomēr nav dokumentāls darbs. Taču prinča Čārlza biogrāfe Sallija Bedela Smita apliecina, ka šis stāsts nav klajš izdomājums. Abu aizvien draudzīgās attiecības apliecina arī neskaitāmas fotogrāfijas, kas uzņemtas daudzu gadu garumā.

Princeses Annas vārds atkal nonācis preses sleju virsrakstos pēc nesen notikušās ASV prezidenta Donalda Trampa viesošanās Bakingemas pilī un tikšanās ar karalieni un viņas ģimeni. Elizabete II savā Londonas rezidencē bija pulcinājusi pasaules līderus. Viņa rīkoja NATO 70. dzimšanas dienai par godu veltītu pieņemšanu.

Kādā no pasākuma video redzama karaliene un viņas vecākais dēls un troņmantinieks princis Čārlzs, kas sasveicinās ar ASV prezidentu Donaldu Trampu un viņa kundzi Melāniju. Pēkšņi karaliene ievēro, ka meita princese Anna nav kopā ar viņu Trampu pāra sagaidītāju rindā. Viņas Majestāte paskatās uz Annu, kas notiekošo vēro no zināma attāluma, karaliene pamāj meitas virzienā, bet Anna atbildes reakcijā tikai noplāta rokas.

Fani jūsmo par šādu princeses Annas reakciju. „Es taču ierados, mammu, ko vēl tu no manis gribi?!” – kāda no „Twitter” lietotājām interpretē princeses žestu valodu. „Mīlu princesi Annu,” viņa piebilst.

 „Anna, tūlīt pat nāc šurp,” interpretē kāds cits.

„Mēs visi esam kā princese Anna šajā video.”

Paturpinot tēmu „Kā Tramps karalisko ģimeni satika”, der atzīmēt, ka Trampu pāris princim Čārlzam licis gaidīt gandrīz stundu uz tikšanos pie tējas tases. Saskaņā ar telekanāla CNN rīcībā esošo informāciju, Trampi tējas dzeršanu pametuši jau pēc 15 minūtēm. Savukārt žurnāls „Vanity Fair” raksta „Abi pāri iepozēja ātrai kopīgai fotogrāfijai pie kamīna un tūlīt pat izklīda, viņiem nesaskanēja.”

foto: ROTA/Splash News / SplashNews.co/ Vida Press