Vils Smits savu laulību dēvē par „nogurdinošu”, bet šķirties nedomā
„Mūsu laulība ir kā vissarežģītākais, nomācošākais, mokošākais, ko mēs jebkad savā dzīvē esam uzņēmušies. Bet mēs neesam no tiem, kas padodas!” – par 18 gadus ilgo laulību un 20 kopā nodzīvotajiem gadiem izteicies aktieris Vils Smits.
Slavenības
2015. gada 30. novembris, 05:22

Vils Smits savu laulību dēvē par „nogurdinošu”, bet šķirties nedomā

Jauns.lv

Holivudas aktieru pāris Vils Smits (47) un Džada Pinketa Smita (44) ir kopā 20 gadus. Nesen, apmeklējot pirmizrādes vakaru, Smitam uzdots jautājums, kā viņiem izdodas saglabāt laulību tiks stipru.

Pirmdienas vakarā Vils Smits ar sievu Losandželosā apmeklēja filmas „Concussion” pirmizrādi. Sarunā ar „Entertainment Tonight’ reportieri aktieris pastāstījis, kā viņam tik ilgi izdodas saglabāt noturīgas attiecības, neraugoties uz to, ka Holivudā šķiršanās ir teju pierasta lieta.

„Mēs esam precējušies gandrīz 20 gadus un paši sev jautājam, kāds gan ir laulības noslēpums. Taču patiesība ir tajā, ka arī dienas beigās mēs neatmetam visam ar roku,” norādījis aktieris. „Nevajag cerēt, ka būs viegli. Mūsu laulība ir kā vissarežģītākais, nomācošākais, mokošākais, ko mēs jebkad savā dzīvē esam uzņēmušies. Bet mēs neesam no tiem, kas padodas!”

Vils uzskata, ka saglabāt harmonisku laulību izdodas pateicoties darbam ar sevi un vēlmei vienmēr būt labākam. „Es teikšu, ka mēs nekad neesam speciāli piestrādājuši pie attiecībām,” norāda Smits. „Mēs tikai esam strādājuši katrs ar sevi individuāli. Un tad viens otram pasnieguši sevi kā labāku nekā bijām pirms tam.”

Vils un Džada sāka satikties 1995. gadā, bet divus gadus vēlāk apprecējās. Pārim ir 17 gadus vecs dēls Džeidens un 15 gadus veca meita Vilova. Vilam ir arī 23 gadus vecs dēls Trejs (īstajā vārdā Vilards Kristofers Smits III) no viņa iepriekšējās laulības ar Šīriju Zampino.

Par Vilu un Džadu Pinketu Smitiem bieži mēdz baumot, ka viņu laulība esot uz iziršanas robežas, bet pāris šīs runas vienmēr ir noliedzis kā nepatiesas. Pēdējo reizi baumas par šķiršanos paklīda šā gada augustā.

„Lieku reizi, atkārtoti, atkal un atkal... Mēs ar Džadu NEGRASĀMIES ŠĶIRTIES!!!!!” – savā „Facebook” lapā vēstīja Vils pats. „Es apsolu – ja kādreiz nolemšu šķirties no savas Karalienes – es APZVĒRU, ka par to jums pavēstīšu pats!”

Atsaucoties uz vīra ierakstu „Facebook” lapā, Džada savā „Twitter” blogā ierakstīja sekojošus vārdus: „Mans karalis ir runājis.”

Laulātais pāris bieži par savām jūtām nekautrējas rakstīt arī sociālajos tīklos. Septembrī Džadas dzimšanas dienā Vils publiskoja abu kopīgu jaunības dienu fotogrāfiju un veltīja sievai vārdus: „Esmu teicis „es tevi mīlu” vismaz 8 285 reizes. No gandrīz 3.96 miljardiem sieviešu visā pasaulē, ir tikai viena, ar kuru kopā gribu pavadīt visu atlikušo mūžu.”

Nedēļu vēlāk Vila dzimšanas dienā Džada vīram rakstīja tā: „Es negrasos vilkt ārā kalkulatoru, kā darīji tu, taču zini šo... Tev pieder simts procenti no manas sirds un visas man atlikušās dienas...”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press