Pasākums "Xmas Pre-Party" universālveikalā "Stockmann"

2019. gada 6. novembrī universālveikalā "Stockmann" notika pasākums "Xmas Pre-Party".

gallery icon
28
Slavenības
2019. gada 7. novembris, 13:20

FOTO: Duļevska, Zemture, Kubasova un citas modes dāmas lūko jaunās Ziemassvētku modes un vizāžas tendences

Jauns.lv

Tuvojoties gada nogales skaistākajiem svētkiem, universālveikals "Stockmann" trešdien, 6. novembrī, pasākumā "Xmas Pre-Party" vienkopus pulcēja sabiedrībā zināmas personības, lai prezentētu Ziemassvētku modes tendences un pasaulē iecienītu dekoratīvās kosmētikas zīmolu jaunumus.

Ballītē viesojās tādas populāras modes cienītājas kā "Prāta vētras" menedžere un TV šova "X faktors" žūrijas locekle Aija Auškāpa ar talantīgo dziedātāju Diānu Paško, TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska, radio personība Maija Rozīte-Krištopane, modes blogeres un influenceres Alina Keller un Līga Zemture, modele Diāna Kubasova, TV un radio raidījumu producente Ieva Brante, mūziķu poducente Santa Kola, kā arī citi zināmi ļaudis.

Pasākuma namatēva lomā iejutās "X faktora" vadītājs – dīdžejs un mūziķis Markus Riva. Lai radītu Ziemassvētku noskaņu, viesi tika cienāti ar svētkus raksturojošām uzkodām un spirdzinājumiem, savukārt par vakara pārsteigumu izvērtās ar šķidro slāpekli un sauso ledu piparkūku saldējuma deserts ar dūmojošiem, šova cienīgiem pasniegšanas elementiem.

"Gada nogale ir pats piesātinātākais ballīšu, svinību un svētku vakariņu laiks, kurā līdztekus aktuālajiem jautājumiem – kur un kā svinēt, kādas dāvanas sarūpēt un ko celt galdā, aktuāls kļūst jautājums – ko vilkt mugurā,” pasākuma laikā stāstīja "Stockmann" stila konsultante Anastasija Paškēviča. “Klienti nereti jautā – vai tērpā iekļauto spīdumu un mirdzošu aksesuāru nav par daudz, vai melnā krāsa joprojām ir aktuāla un kas vispār šobrīd ir modē.”

Prezentācijas ietvaros Anastasija demonstrēja trīs aktuālo modes tendenču grupas un iedrošināja nevairīties no izšuvumu, mirdzumu un pat kliedzoši roķīgu elementu iekļaušanu tērpā, un ar dekoratīvo kosmētikas zīmolu "Lancome", "Armani" un "YSL" grima mākslinieču palīdzību ieteica starojošu grimu kā papildinājumu ballīšu un svinību tērpam.

70. un 80.gadu spožums

Sudrabs, gliteri un spožums no 70. – 80. gadiem ir šī brīža svētku un ballīšu pamata tendence. Tajā ietilpst pērļu izšuvumi, pamanāmas faktūras, zeķubikses ar mirdzumu un aksesuāri – gan kurpes, gan matu rotas, kā arī masīvas sprādzes un matu stīpas. Pie šī stila aktuāli arī mini svārki un ultra mini kleitu mode.

Pūdera maigums

Pretstatā spozmei stiliste aicina iepazīt izsmalcinātu maigumu un to izcelt ar dārgiem, skaistiem zīda audumiem pūderainu pasteļtoņu nokrāsās vai spoži baltā krāsā. Krītošas garās kleitas vai bikšu kostīmi, koši aksesuāri kā akcents un smalki starojošs meikaps ir šīs tendences vadlīnija.

Asimetrisks roķīgums

Sieviešu modē joprojām aktuāla ir vīrišķīgā stila tendence. Anastasija svētku laikā rosina eksperimentēt ar vīrišķīgo tēlu – asimetriju tērpu griezumos, roķīgām noskaņām, melnajiem toņiem, kniedēm, potīšzābaciņiem vai smagnējiem zābakiem kombinācijā ar kleitām, īpaši drosmīgajām – smokingi būsi lieliska svētku tērpa izvēle.