foto: AP/Scanpix
Trampu pāris uzliek Helovīna saldumus bērnam uz galvas - un tviteris eksplodē
ASV prezidents Tramps šokolādes tāfelīti uzliek minjonam uz galvas, kur bērns pats to nevar aizsniegt.
Slavenības
2019. gada 3. novembris, 10:10

Trampu pāris uzliek Helovīna saldumus bērnam uz galvas - un tviteris eksplodē

Jauns.lv

Pirmdien ASV prezidents Donalds Tramps un pirmā lēdija Melānija Trampa atzīmēja trešo Helovīnu Baltajā namā. Pāris dalīja saldumus militāristu ģimeņu bērniem, kā arī vietējas pamatskolas audzēkņiem. Taču tā nebija Trampu saldumu izvēle, kas pārsteigusi sabiedrību.

foto: AP/Scanpix
ASV prezidents Tramps šokolādes tāfelīti uzliek minjonam uz galvas, kur bērns pats to nevar aizsniegt.

Pasākuma laikā uzņemtajā video redzams, kā Donalds un Melānija Trampi dala saldumus bērniem, kas pie viņiem ieradušies karnevāla maskās. Viens no mazajiem Helovīna svinētājiem pie prezidenta ģimenes ieradies minjona tērpā. Tā vietā, lai ieliktu saldumus bērna maisiņā, kā viņi to darīja pirms un pēc tam, prezidents vispirms papliķēja pa bērna piepūstā minjona tērpa galvu un tad uzlika viņam uz galvas veselu “Hershey” šokolādes tāfelīti, atstājot to bērnam uz galvas un bez iespējas pašam aizsniegt. Pirmā lēdija sekoja vīra piemēram un arī uzlika tāfelīti minjonam uz galvas, un smējās, kad tāfelītes nokrita no mazā Helovīna svinētāja galvas.

Bērns jutās samulsis, jo tērps viņam neļāva pieliekties un tāfelītes pacelt. To nedarīja arī ASV pirmais pāris. Mazajam minjonam palīgā piesteidzās kādas sieviete, kas tāfelītes ielika bērna līdzi paņemtajā maisiņā.

Nav brīnums, ka sabiedrībai ir ko teikt, vērojot video ar notikušo.

“Ak, sasodīts.”

“Pat, dalot Helovīna saldumus, Donalds Tramps ir visīstākais pimp**.”

“Vai šie pakaļ** tikko uzlika saldumus bērnam uz galvas?”

“Ak, Dievs, šie cilvēki pat nevar bērnam saldumus iedot normāli.”

“Vienu es zinu droši, ka no šī brīža visos turpmākajos Helovīnos es pārģērbšos par Trampu un likšu saldumus bērniem uz galvas.”

“Nevarēju nepamanīt, ka viņš meksikāņu zirnekļcilvēkam neiedeva nevienu pašu saldumu.”

Saskaņā ar CNN rīcībā esošo informāciju, Baltais nams šogad dekorēts kā “spoku mežs”. Tā ieeju rotā lielu melnu koku silueti ar kailiem zariem.

foto: AP/Scanpix
Baltais nams Helovīna noskaņās.