foto: COVI
Krievijas TV šovā parādīts privāts video, kurā pavisam jauniņa Zavorotņuka saka: "Dievs, ļauj nodzīvot vēl 20-30 gadus"
Aktrise 2007.gadā.
TV
2019. gada 25. oktobris, 21:54

Krievijas TV šovā parādīts privāts video, kurā pavisam jauniņa Zavorotņuka saka: "Dievs, ļauj nodzīvot vēl 20-30 gadus"

Jauns.lv

Nu jau vairākus mēnešu visa Krievija seko līdzi 48 gadus vecās aktrises Anastasijas Zavorotņukas slimības gaitai. Sievietei ir galvas audzējs, kā runā, pēdējā stadijā, un šobrīd viņa ārstējas elitārā klīnikā Rubļovkā pēc tam, kad tika izrakstīta no slimnīcas Maskavā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cilvēku milzīgās intereses dēļ "nesnauž" nedz Krievijas "dzeltenā prese", nedz respektablāki avoti. Katru dienu tiek gaidīti kādi nebūt jaunumi saistībā ar Zavorotņuku. Reaģējot uz skatītāju interesi, Krievijas Pirmā kanāla talkšovs "Pust govorjat" raidījumā ceturtdien uzaicināja Zavorotņukas pirmo vīru Olafu Švarckopfu, ar kuru gan viņa nav komunicējusi pēdējos 20 gadus. Vēl vairāk - šis vīrietis atklāja, ka aktrise viņu nobloķējusi visos sociālajos tīklos, lai gan viņš nekad neesot meklējis kontaktu. Abu attiecības pilnībā pārtrūka pēc šķiršanās.

Tomēr reiz Zavorotņuka ar šo cilvēku, kurš par viņu ir 12 gadus vecāks, bija precējusies. Abu laulība ilgusi vien gadu. Švarckopfs uz raidījuma ierakstu atnesa arī vairākus privātus mājas video, kas tika atskaņoti TV studijā Maskavā, un tie satrieca daudzus.

Piemēram, vienā no materiāliem vēl pavisam jauniņa Zavorotņuka priecājas par dzīvi: "Es vienmēr esmu dzīva! Dievs, paldies tev! Dod man vēl nodzīvot kādus 20-30 gadus," vēstīts senajā video ierakstā. Tagad izrādās, ka šie vārdi ir gluži vai precīzs pareģojums. Zavorotņukai šobrīd ir 48 gadi, un onkologi nedod lielas cerības uz aktrises izveseļošanos. Sievietes bijušais vīrs arīdzan pauda, ka Zavorotņuka ir stipra sieviete un ka "viņa paliks manā sirdī". Tostarp aktrises ģimene konstanti izvairās komentēt viņas veselības stāvokli, kāpumus un kritumus. Oficiālas informācijas par pašreizējo aktrises stāvokli nav. 

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon
112
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās