Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54
Slavenības
2019. gada 22. oktobris, 08:48

Princis Harijs pirmo reizi komentē runas par nesaskaņām ar brāli

Jauns.lv

Princis Harijs pirmo reizi publiski runājis par savām attiecībām ar brāli princi Viljamu un pēdējā laikā bieži dzirdētājām valodām, ka viņi vairs nespējot saprasties.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Harijs (35) komentējis baumas par nesaskaņām ar savu vienīgo brāli princi Viljamu (37) nesen iznākušajā TV dokumentālajā filmā “Harijs un Megana: Āfrikas ceļojums” (“Harry & Meghan: An African Journey”).

foto: Brett D. Cove / Splash News/ Vida Press

Runājot par spriedzi, ko rada abu karaliskie pienākumi, Harijs izteicies: “Strīdi neizbēgami notiek. Taču mēs esam brāļi, mēs vienmēr būsim brāļi. Tas ir skaidrs, ka šobrīd katrs esam atšķirīgā dzīves ceļā. Taču es vienmēr būšu līdzās, ja viņam mani vajadzēs, un es zinu, ka viņš vienmēr būs līdzās, ja man viņu vajadzēs. Mēs nesatiekam viens otru tik bieži kā agrāk, jo esam aizņemti, taču es viņu no sirds mīlu.”

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Mazā Ārčija tēvs piebilst: “Lielākoties viss [medijos dzirdētais] ir izdomāts no nekā. Mums kā brāļiem ir savas labās dienas un sliktās dienas.”

foto: ddp images/Capital Pictures/Phil / Vida Press

Šā gada aprīlī kāds paziņa žurnālam “People” izteicās, ka Viljams un Harijs “šobrīd atrodas ļoti atšķirīgās dzīves situācijās”.

Prinči Harijs un Viljams

gallery icon
22

Šis vārdā nenosauktais ziņu pienesējs apliecinājis, ka abiem prinčiem jau kopš dzimšanas ir lemts ļoti atšķirīgs dzīves ceļš. Harijs, kurš vairāk seko savai sirdsbalsij, jau agrāk apliecinājis, ka vecākajam brālim rūpīgāk jāievēro karaliskais protokols, jo viņš ir nākamais monarhs, savukārt uz Hariju tik strikti likumi neattiecas, jo viņš ir diezgan patālu troņmantnieku rindā.

foto: Ben Cawthra/Sipa USA/ Vida Press

Abu atšķirīgais dzīves skatījums bija īpaši jūtams, kad Harija draudzība ar Meganu kļuva nopietnāka. Vairāki ziņu avoti apgalvo, ka abu prinču attiecībās iezagusies spriedze jau tad, kad Harijs ģimenei paziņojis, ka pēc nepilnu gadu ilgas draudzības vēlas precēt Meganu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Kāda karaļnamam tuvu stāvoša persona apgalvo, ka Viljams, kurš ar savu koledžas laika draudzeni Keitu Midltoni bija kopā astoņus gadus pirms kāzām – brīdinājis Hariju, ka viņš pārāk sasteidzot notikumus, par ko brālis juties sāpināts un dusmīgs.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Pēc tam paradījās runas, ka nesaskaņas brāļu vidū novedušas arī pie abu sievu nesaprašanās.

“Viņi ir ļoti atšķirīgi cilvēki,” pērn decembrī kāds ģimenes draugs apliecinājis izdevumam “People”. “Sievas maina dinamiku, turklāt viņiem abiem ir ļoti spēcīga rakstura sievas,” apliecinājis paziņa. “Ja karaliskajā pasaulē ienāk divas brīvi domājošas sievietes no reālās pasaules, viņas vēlēsies atstāt savu ietekmi.”

foto: Xinhua/Sipa USA/ Vida Press

Ja neskaita sabiedriskos pienākumus, Viljams un Harijs nepavada daudz laika kopā, turklāt viņiem ir atšķirīgs draugu loks.

Ilglaicīgākajiem karaļnama darbiniekiem, protams, bija sapnis, ka abi prinči strādās kopā vienā tandēmā pat neraugoties uz to, ka liktenis abiem lēmis ļoti atšķirīgu nākotni. Viljamam ir jāgatavojas nākamā karaļa lomai, savukārt Harijs var laiku veltīt tiem projektiem, kas ir tuvi viņa paša sirdij.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon
18

Līdz ar sievu ienākšanu dzīvē un bērnu nākšanu pasaulē, ir skaidrs, ka oficiālo pienākumu pildīšana tikai divatā, vairs nav uzskatāma par opciju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Šā gada martā Megana un Harijs pārcēlās dzīvot uz savām mājām Vindzorā. Līdz tam Harija un Viljama ģimenes dzīvoja atsevišķos apartamentos Kensingtonas pils teritorijā.

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
16

“Tā tas varēja palikt līdz viņi apprecas – jau tā šāds dzīves modelis bija ilgāks nekā iespējams sākotnēji tika apsvērts,” norādījis kāds karaļnamam tuvs cilvēks.