foto: Olga Jakovļeva
"Bez tabu" vadītāja Evelīna Strazdiņa ir piektā bērna gaidībās
Droši vien jau pavisam drīz Evelīnu uz kādu laiku TV ekrānos neredzēsim.
Slavenības
2019. gada 15. oktobris, 11:20

"Bez tabu" vadītāja Evelīna Strazdiņa ir piektā bērna gaidībās

Jauns.lv

Telekanāla TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja Evelīna Strazdiņa ir piektā bērna gaidībās, portālam Jauns.lv pastāstīja "All Media Baltics" komunikācijas vadītāja Alise Mališko.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Publicitātes
Evelīna pašlaik vēl kopā ar Juri Šteinbergu vada raidījumu "Bez tabu".

"Mēs ļoti priecājamies kopā ar Evelīnu par šo burvīgo ziņu!" tā "All Media Baltics" pārstāve.

Evelīna pašlaik vēl kopā ar Juri Šteinbergu vada raidījumu "Bez tabu", strādā arī kā dūla. Kad populārā TV raidījumu vadītāja dosies bērna kopšanas atvaļinājumā, zināms neesot, tāpat vēl tikai tiks lemts, kas viņu aizvietos "Bez tabu" ēterā.

Evelīna ir precējusies ar informācijas tehnoloģiju speciālistu Ivaru Strazdiņu, viņu ģimenē jau aug meitas Meredita (9) un Stīna Aleksandra, kam drīz - 18. novembrī - apritēs pieci gadi. No iepriekšējām attiecībām ar producentu Juri Gravi TV zvaigznei ir divi jau pieauguši bērni - Frīdrihs (22) un Beatrise (20).

Ar Ivaru Strazdiņu TV zvaigzne, ko iepriekš zinājām kā Kovaļevsku, apprecējās pirms desmit gadiem.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Evelīna un Ivars pirms pieciem gadiem pasaulslavenās mākslinieces Viljas Celminas izstādes atklāšanā.

Pirms gada intervijā žurnālam "OK!" Evelīna stāstīja gan par vīrieša lomu savā dzīvē, gan par bērniem.

"Tikai pateicoties tam, ka pasaulē vispār ir vīrieši, esmu sapratusi, kas esmu kā sieviete," sacīja Strazdiņa. "Es caur ļoti vīrišķīgu vīrieti esmu piedzīvojusi savu sievišķību. To nevar iedot neviens cits, to var saņemt tikai no sava vīrieša. Vīrietis var neko īpašu nedarīt, tikai būt tāds, kāds viņš ir, bet tu vari sevi iepazīt, redzēt, kas esi kā sieviete."

Evelīna arī intervijā norādīja - kad pasaulē nāk jaundzimušais, vecākiem jābūt fokusētiem un savāktiem, jo "ar mazajiem ir ļoti daudz pienākumu".

"Nopietns pārbaudījums, kam nopietni jāgatavojas; baigais restarts pašam sev un savai enerģijai. Man liekas, ka ceturtajam bērnam es emocionāli noskaņojos visvairāk, jo zināju, ko tas man prasīs. Zināju, ka pirmo laiku pavadīšu ar viņu pilnībā, lai viņa justos labi," tā Evelīna, kas pēc ceturtā bērna dzimšanas darbā atgriezās, kad mazajai Stīnai bija vien trīs mēneši.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās