foto: CAMERA PRESS/Giles Anderson / Vida Press
Četri apģērbi, kas ir gan hercogienes Ketrīnas, gan Meganas garderobē
Lai cik atšķirīgas būtu hercogienes Ketrīna un Megana, pat viņu garderobēs atrodamas līdzīgas lietas.
Slavenības
2019. gada 29. septembris, 07:53

Četri apģērbi, kas ir gan hercogienes Ketrīnas, gan Meganas garderobē

Jauns.lv

Bieži tiek diskutēts par to, ko nu kura slavenība uzvilkusi uz kādu pasākumu. Taču mēs arī labi zinām, ka ikviena drēbju skapī ir apģērbi, kas veido pamata garderobi, un tie parasti tiek nēsāti visbiežāk! To mēdz dēvēt par klasiku. Šādi apģērbi ir atrodami kā Kembridžas hercogienes Ketrīnas, tā Saseksas hercogienes Meganas garderobē.

Ne velti šādus apģērbus mēdz dēvēt par klasiku. Tie nekad neiziet no modes un ir vērtīgākais naudas ieguldījums, ja vienmēr pirms pirkuma izdarīšanas apdomā, cik reizes konkrēto apģērbu vai apavu pāri uzvilksi.

Arī karaļnama pārstāvēm nav sveša tā sauktā kapsulas jeb pamata garderobe. Lai gan sabiedrībā bieži tiek izcelts, cik atšķirīgas ir hercogienes Megana un Ketrīna, un viņu ģērbšanās stils, taču pat viņu garderobēs atrodamas līdzīga stila drēbes un apavi. Turklāt ne tikai ir atrodami, abas dāmas tos mēdz nēsāt atkārtoti. Vēl un vēl.

Sākot no garo bikšu modeļa, kas piestāv gandrīz pie visa, līdz elegantām kurpēm, kas piešķir izsmalcinātību jebkuram apģērbam. Aplūkojam četrus garderobes elementus, kas atrodami kā hercogienes Ketrīnas, tā hercogienes Meganas garderobē.

Balta kreklblūze ar podziņām

Hercogienes Megana un Ketrīna izvēlas baltas kreklblūzes

gallery icon
9

Vai ir kaut kas vēl klasiskāks par vienkāršu baltu kreklblūzi ar podziņām? To var nēsāt gan pie melnām biksēm, kā to dara Megana, gan krāsainām, kā izvēlējusies hercogiene Ketrīna.

Miesas krāsas laiviņas

Hercogienes Megana un Ketrīna izvēlas miesas krāsas laiviņas

gallery icon
13

Par miesas krāsas laiviņām izdoto naudu nekad nevajadzēs nožēlot. Ketrīna un Megana šādas kurpes velk gan pie piegulošiem džinsiem, gan puķainām kleitām, un viņas vienmēr ir stilīgas.

Vai hercogienei Ketrīnai ir tikai viens kurpju pāris?

gallery icon
16

Pieguloši džinsi

Hercogienes Megana un Ketrīna izvēlas piegulošus džinsus

gallery icon
17

Karalienei Elizabetei II ļoti nepatīk, ja nēsā garās bikses, taču viņa pārāk neiebilst, ja mazdēlu sievas tādas izvēlas, dodoties uz sportiskāka rakstura pasākumiem.
Turklāt modes eksperti apgalvo: ja ir kāds apģērbs, kas modē atgriezīsies gadu no gada, tad tie būs tieši pieguloši džinsi. Tie ir ērti, turklāt viegli kombinējami ar gandrīz jebko.

Žakete

Hercogienes Megana un Ketrīna izvēlas žaketes

gallery icon
17

Keita Midltone un Megana Mārkla zina, ka laba žakete ir neatsverams garderobes elements. Klasiskais griezums vienmēr nēsātājai piešķir eleganci un noslīpētu kopskatu. Žakete ir mūžīga vērtība, ko var nēsāt atkal un atkal.