foto: Andrew H. Walker/Variety/REX/ Vida Press
Pēc spontānā aborta aktrises Sūzenas Sarandonas meita Eva Amuri ļoti baiļojas par gaidāmo mazuli
Eva Amuri-Martino.
Slavenības
2019. gada 18. septembris, 17:23

Pēc spontānā aborta aktrises Sūzenas Sarandonas meita Eva Amuri ļoti baiļojas par gaidāmo mazuli

Jauns.lv

Aktrises Sūzenas Sarandonas meita Eva Amuri-Martino ir trešā bērniņa gaidībās. Pēc agrāk piedzīvota spontānā aborta topošā māmiņa bijusi ārkārtīgi satraukta ultrasonogrāfijas laikā – vai ar bērnu viss būs kārtībā. Viņa dalījusies ar sabiedrību sāpīgajā pieredzē un šā brīža bažās.

foto: AP/Scanpix

Dažkārt dzīvē viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek. Bet dažkārt liktenis ievieš korekcijas. Pat tur, kur viss šķiet stabils un drošs, pēkšņi kaut kas noiet greizi, sagriežot dzīvi kājām gaisā, un atstājot sekas uz visu turpmāko dzīvi. Vai vismaz tuvākajiem gadiem.

2015. gadā, kad aktrise Eva Amuri bija otrā bērna gaidībās, devītajā grūtniecības nedēļā viņa piedzīvoja spontāno abortu. Lai gan viņai drīz vien izdevās no jauna palikt stāvoklī un pēc gada pasaulē laist veselību mazuli, gaidot trešo bērnu, pagātnes sāpīgie piedzīvojumi atkal uzaust prātā un liek ļoti baiļoties, vai šoreiz viss būs labi.

Aktrises Sūzenas Sarandonas meita Eva Amuri-Martino pastāstījusi par aizvadītajā nedēļā piedzīvoto lielo satraukumu. Viņai todien bijusi nozīmēta ultrasonogrāfijas apskate. Pirms dažiem gadiem piedzīvotais spontānais aborts un skumjas par zaudēto bērnu aizvien ietekmējot viņas dzīvi.

Eva un viņas vīrs Kaila Martino aizvadītajā nedēļā blogā “Happily Eva After” pavēstījuši priecīgos jaunumus par ģimenes pieaugumu. Pārim gaidāms jau trešais bērns. Mazulim jānāk pasaulē nākamā gada pavasarī, kur viņu gaidīs māsa Mārlova Meja (5) un brālis Meidžors Džeimss (2.5).

Eva, protams, ir septītajās debesīs par gaidāmo bērnu. Taču savā “Instagram” stāstu sadaļā viņa padalījusies iespaidos, kāpēc vizīti pie daktera un ultrasonogrāfijas izmeklējumus uztvērusi ar dalītām jūtām. “Pirms ultrasonogrāfijas es biju vairāk uztraukusies, nekā pati spēju to apzināties,” viņa atklāj, piebilstot, ka bija pagājis jau kāds laiks kopš iepriekšējās vizītēs, kad dzirdēja gaidāmā mazuļa sirdspukstus.

Ja iepriekš ir piedzīvots spontānais aborts, nav brīnums, ka prātu māc bažas un liels satraukums. “Lai gan es acīmredzami izskatos stāvoklī un turpinu augt, ja pirms tam ir piedzīvots zaudējums, ir ārkārtīgi bail,” apliecinājusi Eva. “Tu baiļojies, ka varētu notikt kas nenovēršams.”

Tas nebija vienīgais, kas vizītes laikā darīja raizes Evai. Šī bija pirmā ultrasonogrāfija, uz kuru viņa līdzi ņēma arī abus vecākos bērnus Mārlovu un Meidžoru. “Iepriekšējo reizi, kad paņēmu līdzi Mārlovu uz ultrasonogrāfiju, uzzināju, ka bērns man vēderā ir miris,” pieredzē dalās Eva. “Viņa kopā ar mani bija kabinetā un cerēja ieraudzīt mazuli, bet mēs uzzinājām šādus jaunumus. Tāpēc mani māca posttraumatiskā stresa sindroms, bērniem esot līdzi uz ultrasonogrāfiju.”

Šoreiz Evai ar vīru Kailu bija jau iepriekš izstrādāts plāns: bērniem jāgaidīja uzgaidāmajā telpā līdz ārsti apstiprina, ka viss ir kartībā ar gaidāmo mazuli. Ģimenei par lielu prieku un atvieglojumu gaidāmajam bērnam klājas labi, un arī topošajai māmiņai. “Es tik ļoti lepojos ar sevi, ka pieveicu šo izaicinājumu,” pēc apskates norādījusi Eva. “Man tas nebija viegli. Es jūtos tik pateicīga, ka viss ir labi, ka bērns ir veselīgs un jūtas lieliski. Turies, mazo Martino!”

Ģimene apstiprinājusi, ka gaidāms vēl viens puika.

Tēmas