foto: AFP/Scanpix
Demija Mūra 56 gadu vecumā atkal kaila pozē žurnāla vākam
Aktrise Demija Mūra.
Slavenības
2019. gada 16. septembris, 08:40

Demija Mūra 56 gadu vecumā atkal kaila pozē žurnāla vākam

Jauns.lv

Pirmoreiz aktrise Demija Mūra kaila pozēja žurnāla vākam, kad bija septītajā grūtniecības mēnesī ar otro no savām trim meitām. Tagad viņa atkal izģērbusies žurnāla vāka fotosesijai. Šoreiz - būdama jau 56 gadu vecumā.

Nevīstoši jaunās Holivudas aktrises Demijas Mūras fotogrāfija būs publicēta uz žurnāla “Harper’s Bazaar” oktobra numura vāka. Tajā aktrise redzama, kaila sēžam baseina malā, viņas galvu rotā milzīga rozā platmale, bet roku grezna aproce.

Žurnāla intervijā Demija stāsta par mīlestību, zaudējumiem un atkarību. Uz sarunu viņu aicinājusi kolēģe aktrise Lena Danema. Galveno uzmanību intervētāja likusi uz Mūras biogrāfisko grāmatu “Inside Out”. Danhema to raksturojusi kā “godīgu un saistošu”, Mūra tajā apraksta “emocionālu nabadzību”, no kā cietusi pēc tam, kad bija iemantojusi pirmo slavu. Grāmatā aktrise skar “laulības šķiršanas, atkarības un galēju izolāciju”.

Demija Mūra grāmatā stāsta arī skaudru pieredzi: to, kā bērnībā centusies izņemt mammai tabletes no mutes, kad viņa pārdozējusi. Mazotnē viņa arīdzan atklājusi, ka vīrietis, kuru uzskatījusi par savu tēvu, patiesībā tāds nebija. Grāmatā aktrise arī atklāj, ka divas reizes ārstējusies no atkarībām: pirmoreiz divdesmit gadu vecumā, bet otro – kad jau bija pārkāpusi 50 gadus slieksni.

Taču patiesībā tā ir žurnāla “Harper’s Bazaar” vāka fotogrāfija, kas liek cilvēkiem diskutēt. Demija Mūra jau tuvojas 60 gadu slieksnim, un daudzi slavē, kā aktrisei aizvien izdodas izskatīties tik skaisti. “Tu izskaties tik lieliski, kā vienmēr,” slavē viens aktrises talanta cienītājs. “Vai tu esi īsta?” – jautā otrs. Citi savukārt Mūru pielīdzina filmas varonim Bendžaminam Batonam, kurš novecoja reversā.

foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram

Kā jau tas ir vienmēr – kamēr vieni neskopojas ar komplimentiem, otri gatavi paust krietnu devu kritikas, norādot uz spēcīgu “Photoshop” palīdzību un citiem ķirurģiskas dabas uzlabojumiem. “Paldies fotošopam, tagad man patīk Demija,” raksta viena. “Kā būtu, ja tik daudz neizmantotu fotošopu?” – vaicā otra.

foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram

Kailfoto sesijas aktrisei nav nekas nepierasts. Pirmo reizi Demija Mūra kaila žurnāla vākam pozēja 1991. gadā, kad bija māmiņas cerībās ar savu otro meitu Skautu Villisu. Toreiz Demijas kailfoto publicēja žurnāls “Vanity Fair”.  Šī fotogrāfes Annas Leibovicas fotogrāfija ierindota 100 visu laiku ietekmīgāko fotogrāfiju skaitā.

Gadu pēc “Vanity Fair” fotosesijas Demija atkal jau pozēja kaila – šoreiz viņas kailo augumu sedza vien krāsa, ar ko bija apgleznots viņas ķermenis. 1995. gadā viņa kaila pozējusi arī žurnālam “Rolling Stone”.

Aktises biogrāfiskā grāmata “Inside Out” būs nopērkama sākot ar šā gada 24. septembri.