foto: Instagram / Mariah Carey
Meraija Kerija meitai piedāvā doties iepirkties, kurp vien viņa vēlas, un atvases izvēle tiešām pārsteidz
Meraija Kerija ar meitu lielveikalā.
Slavenības
2019. gada 14. septembris, 10:04

Meraija Kerija meitai piedāvā doties iepirkties, kurp vien viņa vēlas, un atvases izvēle tiešām pārsteidz

Jauns.lv

Miljonārei Meraijai Kerijai nav nepieciešams iepirkties veikalos, kur preces nopērkamas ar atlaidēm, taču amerikāņu popdīva nevēlējās pievilt savu meitu.

„Grammy” laureāte amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija sociālās saziņas tīklā „Instagram” atklājusi kādu interesantu un visnotaļ amizantu stāstu no savas privātās dzīves. Popdīva piedāvājusi savai astoņus gadus vecajai meitai Monro doties iepirkties, kur vien pasaulē viņa vēlas. Rotaļlietu vai dizaineru veikalu vietā meitene izvēlējusies ko pavisam ikdienišķu. Viņa gribējusi iet iepirkties uz zemo cenu veikalu „Target”.

„Šopingā” uz draudzīgo cenu lielveikalu Meraija devusies augstpapēžu iešļūcenēs uz smaila papēdīša. Nonākot veikalā, dziedātājas meita Monro izvēlējusies pavizināties iepirkumu ratiņos. Fani jau pajokojuši par Meraijas atrādīto fotogrāfiju: sak, lai mazā dāma stingri turas iepirkumu ratiņu restēs, jo uz tādiem papēžiem, kādi ir mammas kurpēm, ātri vien varētu paslīdēt un pakrist uz lielveikala spoguļa gludās grīdas.

Meraijai Kerijai piešķir zvaigzni Holivudas Slavas alejā

Dziedātāja Meraija Kerija paņēmusi līdzi savus 4 gadus vecos dvīņus Morokanu un Monro uz ceremoniju, kurā viņai piešķirta zvaigzne Holivudas ...

gallery icon

Neviens pat iedomāties nevarēja, ka tāda dīva kā Meraija Kerija varētu apmeklēt zemo cenu veikalu. Reiz viņa atteikusies izkāpt no limuzīna, kamēr pie viesnīcas Londonā nebija izritināts sarkanais paklājs un izliktas sveces. Šoferim nācies riņķot apkārt kvartālam, līdz viesnīcas personāls izpilda dīvas gribu.

Meraija Kerija pati nevar nest savu saulessargu. Viņa taču ir dīva!

Meraiju Keriju un viņas dvīņus uz Disnejlendu pavadīja vesela pavadoņu svīta. Miesassargs nesa somu, viena asistente turēja saulessargu virs dīvas ...

gallery icon

Taču izskatās, ka Meraija „šopingu” kopā ar meitu no sirds izbaudījusi.

„Labākā "Target" reklāma, kādu jebkad esmu redzējis,” komentārā pie fotogrāfijas ierakstījis sarunu šova vadītājs Endijs Koens. Un viņam taisnība.

foto: Instagram / Mariah Carey

Uz Meraijas vēstījumu reaģējis arī pats veikalu tīkls. Tas atsaucies uz mis Kerijas dziesmu „We Belong Together” („Mēs saderam kopā)”.

foto: Instagram / Mariah Carey

Arī tāda dīva kā Bejonsa šad tad iegriežas „Target”. Tā vien šķiet, ka šim veikalam nav nekādas vainas, ja pat miljonāres nesmādē.

Popzvaigzne Meraija Kerija ir mamma dvīņiem – meitai Monro un dēlam Morokanam. Bērni nākuši pasaulē viņas bijušajā laulībā ar Niku Kanonu. Nesenā intervijā slavenību žurnālam „People” dziedātāja atzinusi, ka cenšas bērniem iemācīt, kas ir stabilas vērtības. „Tas ir grūti, taču es cenšos, lai viņi būtu piezemēti un nepieņemtu, ka viņiem viss tiek pasniegts kā uz paplātes,” norādījusi popdīva.

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

gallery icon

Tā Meraija Kerija dodas uz pārtikas veikalu

Popdīva Meraija Kerija devusies uz pārtikas veikalu ļoti apetītelīgā krekliņā.

gallery icon

Tā Meraija Kerija dodas uz tikšanos ar ANO ģenerālsekretāru

gallery icon