foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Karaliene Elizabete II pārsteidz ar saviem novērojumiem par hercogienes Ketrīnas bērniem
Princese Šarlote bieži pamācot savu brāli princi Džordžu un arī rūpējoties par viņu.
Slavenības
2019. gada 11. septembris, 05:20

Karaliene Elizabete II pārsteidz ar saviem novērojumiem par hercogienes Ketrīnas bērniem

Jauns.lv

Karaliene Elizabete II negaidīti atklājusi savus novērojumus par Kembridžas hercogu pāra vecākajiem bērniem. Viņas Majestāte ir pārliecināta, ka princesei Šarlotei piemīt izteiktas valdītājas dotības.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Prinča Viljama un Kembridžas hercogienes vecākajam dēlam princim Džordžam, visticamāk, nākotnē būs lemts kļūt par Anglijas karali. Sešus gadus vecais zēns ir trešais rindā uz Lielbritānijas troni aiz sava vectēva prinča Čārlza un tēva. Taču viņš nereti labāk jūtas savas četrus gadus vecās māsas „paspārnē”. Pēc karalienes Elizabetes vārdiem, Šarlote bieži pamāca savu brāli Džordžu un arī rūpējas par viņu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princese Šarlote bieži pamācot savu brāli princi Džordžu un arī rūpējoties par viņu.

Britu princeses Šarlotes skaistākās fotogrāfijas

gallery icon
68

Interesantu notikumu gaitu atklājis desmit gadus vecās meitenītes Emīlijas Klejas tētis. Meitene uzvarējusi skolā rīkotā reliģiskā projektā, kuru atbalsta karaliskā ģimene. Emīlija balvā saņēmusi Bībeli, kurā savu autogrāfu atstājusi karaliene Elizabete II.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Viņas Majestāte pati personīgi aprunājusies ar mazo uzvarētāju, personīgi ar viņu satiekoties. Karaliene izjautājusi meitenīti par mācībām un ģimeni. Kad atklājies, ka Emīlijai ir jaunāka māsa Hedlija, karaliene apvaicājusies, vai lielā māsa Emīlija rūpējas par mazo māsu skolā. „Mums viss ir otrādi,” meitenes vietā atbildējusi viņas mamma Elena.

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon
20

„Tā ir arī ar Šarloti un Džordžu,” situāciju Emīlijas ģimenē karaliene salīdzinājusi ar pašas mazmazbērniem. „Karaliene ar to domāja, ka Šarlote pieskata Džordžu, nevis otrādi,” Emīlijas tēva vārdus citē laikraksts „The Sun”.

Princese Šarlote - britu karaliskās ģimenes atvase

gallery icon
20

Karaliskās ģimenes biogrāfe Penija Džunore ir pārliecināta, ka nākamajiem troņmantiniekiem sākumskolā viss būs labi. „Princis Džordžs ir ļoti gādīgs un brīnišķīgs vecākais brālis. Esmu pārliecināta, ka viņš parūpēsies par jaunāko māsu un ar lepnumu viņai visu izrādīs,” norādījusi eksperte.

Princesei Šarlotei onkuļa prinča Harija bērnu dienu kurpītes

Viesojoties Polijā, princesei Šarlotei kājās tās pašas sarkanās siksniņkurpītes, kas viņas onkulim princim Harijam pirms 30 gadiem, kad viņš bija ...

gallery icon
7

Princese Šarlote kļūst par bērnu modes ikonu

Britu princesei Šarlotei ir vien divi gadi, taču mazā jau kļuvusi par bērnu modes noteicēju. Tam, protams, jāpateicas viņas mātei ...

gallery icon
67

Princesei Šarlotei gada jubileja

Atzīmējot prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes pirmo dzimšanas dienu, Kensingtonas pils publiskojusi četras jaunas fotogrāfijas, ko uzņēmusi ...

gallery icon
4

Britu princeses Šarlotes kristības

Svētdien, 5. jūlijā, Lielbritānijā bija lieli svētki - notika britu princeses Šarlotes kristības.

gallery icon
58

Princis Džordžs un karaliene Elizabete II

gallery icon
15

Princeses Šarlotes un viņas brāļa prinča Džordža pirmais kopējais foto

Kensingtonas pils pārstāvji izplatījuši pirmās fotogrāfijas, kurās britu princese Šarlote iemūžināta kopā ar princi Džordžu.

gallery icon
7