foto: Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Megana un Harijs aizvainojuši karalieni ar savādu atteikumu
Slavenības
2019. gada 9. septembris, 06:38

Megana un Harijs aizvainojuši karalieni ar savādu atteikumu

Jauns.lv

Karaliene Elizabete II uzaicinājusi mazdēlu, viņa sievu un pāra četrus mēnešus veco dēliņu Ārčiju paviesoties viņas rezidencē Skotijā. Taču princis Harijs (34) un hercogiene Megana (38) viņai atteikuši izdomātu iemeslu dēļ.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon

Saseksas hercogu pāris riskē kļūt par britu karaliskās ģimenes „baltajiem zvirbuļiem”. Viņi aizvainojuši karalieni ar to, ka Viņas Majestātes divu mēnešu ilgo brīvdienu laikā tā arī nav viņu apciemojuši Balmorālas pilī Skotijā. Karaliene ik gadus šeit uzņem ciemos savu kuplo ģimeni. Tiek rīkotas vakariņas, tradicionālas tējas pēcpusdienas un kopīgas pastaigas svaigā gaisā. Tas viss ļauj karaliskajai ģimenei vairāk satuvināties un pabūt kopā ārpus formāliem pasākumiem.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Aizvadītajā gadā hercogiene Megana un princis Harijs jau noignorēja ģimenes brīvdienas Skotijā. Bijusī amerikāņu aktrise bija grūtniecības pirmajās nedēļās un nevēlējās riskēt, dodoties ceļojumā. Vēlāk gan viņa pavadīja dzīvesbiedru krietni tālākā braucienā – pāris devās oficiālā vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi, kas ietvēra daudz un nogurdinošus pārlidojumus.

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon

Šogad Meganai un Harijam bija pienākums paciemoties Balmorālā, ja jau pērn šo vizīti izlaida. Taču arī šovasar Saseksas hercogu pāris tur neieradās. Harijs un Megana karalienei atteica. Viņi to argumentēja ar to, ka viņu dēlam Ārčijam, kuram 6. septembrī aprit četri mēneši, esot vēl pārāk mazs tādiem pārbraucieniem.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Šī aizbildināšanās izskatījās vairāk nekā dīvaina, ņemot vērā, ka aizvadītajā mēnesī pāris divas reizes mēroja krietni tālāku ceļu, līdzi ņemot arī mazo dēliņu. Jaunā ģimene ar privāto lidmašīnu devās brīvdienās uz Spānijai piederošo Ivisas salu, kā arī atpūtās Eltonam Džonam piederošajā villā Nicā, Francijas dienvidos. Turklāt šie pārlidojumi bija 2 un 2,5 stundas gari, savukārt lidojums no Anglijas uz Skotiju aizņemtu pat mazāk nekā vienu stundu.

Karalienes Elizabetes II tik dažādie lakatiņi

gallery icon

Karaliene Elizabete II un viņas vīrs Edinburgas hercogs princis Filips esot apbēdināti, ka viņiem nav bijusi iespēja tikties ar mazmazdēliņu. „Ja Megana un Harijs vēlas privātumu un drošību, tad labākas vietas kā Viņas Majestātes mājas Skotijā, viņiem neatrast,” norādījusi karaļnamam tuvu stāvoša persona.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

Paziņa arīdzan atzīmējis, ka viens no iemesliem, kāpēc Megana tik mērķtiecīgi atsakās no brīvdienām Balmorālā, – esot britu aristokrātijas tradicionālās izklaides. „Balmorālā visi dodas medībās, šauj, zvejo zivis. Iespējams, ka tas raisījis Meganai nepatiku,” paziņas teikto citē britu laikraksts „The Sun”. Bijusī amerikāņu aktrise ir dedzīga dzīvnieku tiesību aizstāve, viņai nepatīk izklaides, kas paredz nogalināšanu sporta pēc.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon

Daži citi ziņu avoti vēsta, ka Megana un Harijs sākotnēji plānojuši braucienu uz Balmorālu pie karalienes, bet no tā atteikušies privāto lidmašīnu radītā skandāla dēļ.

Megana Mārkla rotājas karalienes dāvinātiem auskariņiem

gallery icon

Šogad Balmorālā ciemojies princis Čārlzs ar sievu Kornvolas hercogieni Kamilu, princese Anna, princis Endrū, princis Edvards ar sievu Veseksas grāfieni Sofiju, princeses Beatrise un Eiženija, Sāra Fērgusone.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon

Ievērojot tradīcijas, pie karalienes viesojās arī princis Viljams ar sievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu un visiem trim bērniem – Džordžu, Šarloti un Luisu. Kembridži kopā ar karalieni arīdzan apmeklēja svētdienas dievkalpojumu baznīcā. Viljama un Ketrīnas ģimene uz Skotiju devusies ar pasažieru lidmašīnu.

Hercogiene Ketrīna, princis Viljams un karaliene dodas uz dievkalpojumu Skotijā 2019. gada 25. augustā

gallery icon