foto: Mārtiņš Ziders
Operdziedātājs Aivars Krancmanis ar sievu aizvien uz romantiskas nots
Krancmaņu pāris pagājušajā nedēļā apmeklēja festivāla Summertime – aicina Inese Galante koncertu Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. „Galante ir mana kursabiedrene. Kā var neatnākt?” tā Aivars.
Slavenības
2019. gada 16. augusts, 06:23

Operdziedātājs Aivars Krancmanis ar sievu aizvien uz romantiskas nots

Marta Martinsone

Jauns.lv

Operdziedātājs Aivars Krancmanis ar sievu Ivetu atzīmējuši savu kāzu deviņpadsmito jubileju, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Aivars atklāj, ka ikdienu un brīvo laiku pavada, šiverējot ģimenes mājā Baltezerā, kur darāmā vienmēr esot pietiekami. Krancmaņi, kas darbdienās aizņemti savos darba pienākumos, tagad ir atvaļinājumā un veic dažnedažādas saimnieciskas lietas. „Es, piemēram, pļauju zāli, bet galvenā mājas pagalma uzfrišinātāja ir mana sieviņa, tāpat arī ideju ģeneratore ir viņa. Viņa arī rušinās pa dārzu. Tā vienmēr – kā no darba atnāk, tā dobē iekšā. Un tad man tikai pasaka, kas man jāizrok, un es izpildu viņas lūgumus,” smaidot stāsta operdziedātājs, bet atzīst, ka par gala rezultātu dārzā priecīgi ir abi.

Ceļojumos vasarā Krancmaņu pāris nedodas, jo uzskata, ka tie jāpataupa aukstajiem ziemas mēnešiem. „Vasaras jāizbauda tepat Latvijā, tās mums ir skaistas,” nosaka Krancmanis. Jau pavisam drīz Aivaram atsāksies darba gaitas Nītaures mūzikas mākslas skolā, kur viņš strādā par vokālo pasniedzēju, kā arī Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā. „No mūzikas jomas nekur prom neiešu. Mūzika man pārāk labi patīk,” pajoko operdziedātājs.

2015. gada 12. augustā Jelgavas Svētās Annas evaņģēliski luteriskajā baznīcā operdziedātājs Aivars Krancmanis salaulājās ar savu draudzeni grāmatvedi Ivetu Babri. Lai arī pārim nav kopīgu atvašu, viņiem ir jau pieauguši bērni no iepriekšējām attiecībām. Ivetai ar režisoru Arvīdu Babri ir meita un dēls, bet Aivaram no pirmās laulības ar aktrisi Leldi Vikmani ir dēls Rūdolfs.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!