foto: RPE/All Over Press/ Vida Press
Apprecējies Monako princeses Stefānijas dēls
Līgava Marija Ševaljē dodas uz kāzām Monako katedrālē, lai teiktu jāvārdu princeses Stefānijas dēlam Luisam Dukruē.
Slavenības
2019. gada 30. jūlijs, 06:49

Apprecējies Monako princeses Stefānijas dēls

Jauns.lv

Savulaik tik skaistā Monako princese Stefānija (54), kura veidoja popdziedātājas karjeru, aizvadītajā nedēļas nogalē kļuvusi par vīramāti. Apprecējies viņas dēls Luiss Dukruē. Viņš par sievu apņēmis savu koledžas laiku mīlestību Mariju Ševaljē.

Daudzi, iespējams, atceras, ka skaistā Monako princese Stefānija savulaik bija liela dumpiniece un, neraugoties uz tēva Monako firsta iebildumiem, izveidoja romantiskas attiecības ar savu miesassargu Danielu Dukruē, kuram dāvāja divus bērnu – dēlu Luisu (27) un meitu Polīnu (25). Gadu pēc otrā bērna piedzimšanas pāris apprecējās, bet vēl gadu vēlāk izšķīrās. 

Pērn Daniels Dukruē apprecējās trešo reizi (princese Stefānija bija viņa otrā sieva. Pirmā sieva gaidīja abu pirmdzimto, kad viņš uzsāka attiecības ar princesi). Savukārt aizvadītajā nedēļas nogalē apprecējies Monako princeses Stefānijas vecākais bērns – dēls Luiss Dukruē.

Monako princeses Stefānijas dēls Luiss Dukruē un viņa līgava Marija Ševaljē sarīkojuši divas kāzu ceremonijas. Piektdien pāris sarakstījies civilā ceremonijā, bet nedēļas nogalē sarīkojuši reliģiozu ceremoniju, ko apmeklējusi līgavaiņa visa kuplā ģimene.

Reliģiskā ceremonija rīkota Monako katedrālē, kur jāvārdu savulaik teica princis Rainers un princese Greisa Kellija. Aptuveni 200 viesu bija pulcējušies, lai klātienē vērotu laulību ceremoniju. Pāris ceremonijai bija izvēlējies šo vietu, lai godinātu līgavaiņa Luisa vectētiņu princi Raineru.

Līgavaiņa mamma princese Stefānija, kura pie katedrāles ieradās kopā ar dēlu, raudāja jau pirms ceremonijas – raksta vietējais laikraksts “Nice Main”.

Līgava pie katedrāles ieradās gadsimtu vecā “Rolls-Royce” kabrioletā, kas bija rotāts rozā un baltiem ziediem.

Karalisko kāzu vērotāji, kas pulcējās pie katedrāles, spītējot īslaicīgajam lietum, redzēja uz kāzām ierodamies arī līgavaiņa onkuli princi Albertu ar sievu princesi Šarlēnu, tanti Hanoveres princesi Karolīnu ar visiem trīs viņas bērniem, kuru vidū bija arī nesen kāzas nosvinējusī Šarlote Kaziragi ar vīru Dimitriju Rassimu.

Kāzas ar savu klātbūtni pagodināja līgavaiņa tēvs Daniels Dukruē un līgavaiņa pusmāsa Kamilla Gotlība (21, viņa ir princeses Stefānijas jaunākais bērns), kura bija viena no līgavas māsām. Svinībām apmeklēja arī līgavaiņa māsa Polīna Dukruē, kura nesa līgavas kleitas šlepi. Starp citu, Polīna ir kāzu kleitas dizaina autore. Viņa to radījusi kopā ar “Victoria de Boisanger” meistariem.

Kāzu viesi katedrālē devās, skanot Leonarda Koena “Hallelujah”. Pēc svinīgās laulību ceremonijas jaunais pāris nolika ziedus uz prinča Rainera un princeses Greisas Kellijas kapa, kas atrodas katedrālē.

Oficiālajās kāzu fotogrāfijās redzamas arī Luisa Dukruē māsīca Jasmīna Greisa Grimaldi un brālēns Aleksandrs Kosta. Abi ir prinča Alberta ārlaulības bērni.