foto: Williamson/January Images/REX/ Vida Press
Rūnija Mara un Hoakins Fēnikss saderinājušies
Slavenības
2019. gada 24. jūlijs, 08:27

Rūnija Mara un Hoakins Fēnikss saderinājušies

Jauns.lv

Baumas par to, ka aktieri Rūnija Mara un Hoakins Fēnikss slepus saderinājušies, klīst jau kopš šā gada maija. Kā mēdz teikt – nav dūmu bez uguns. Šī informācija nesen kā guvusi apstiprinājumu. Holivudas zvaigžņu pāris gatavojas kāzām.

Pirmās runas par Rūnijas Maras un Hoakina Fēniksa slepeno saderināšanos parādījās maijā, kad Rūnija bija manīta Losandželosas ielās ar briljanta gredzentiņu uz kreisās rokas zeltneša. Bija nepieciešami divi mēneši līdz izdevums „Us Weekly” apstiprinājis šīs spekulācijas, norādot, ka aktieru pāris tiešām ir saderinājies.

Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss

gallery icon

Rūnija ir aktrises Keitas Maras jaunākā māsa. Keita nule kā publiski darījusi zināmu, ka abi ar vīru Džeimiju Belu esot sava pirmdzimtā bērna gaidībās.

Pagaidām publiski netiek ziņots, kad gaidāmas Rūnijas Maras un Hoakina Fēniksa kāzas, nav arī informācijas par to, kādos apstākļos Rūnija saņēmusi bildinājumu.

Rūnija un Hoakins sāka satikties 2016. gadā. Abu pirmā kopīgā filma ir režisora Spaika Džonza darbs „Viņa” („Her”), taču viņu romāns uzplaucis tikai pēc tam, kad abi bija nospēlējuši Jēzu un Mariju Magdalēnu biogrāfiskajā drāmā „Marija Magdalēna” („Mary Magdalena”).

foto: ddp images/Capital Pictures / Vida Press
Fēnikss un Mara filmā "Marija Magdalēna".

Lai gan Mara un Fēnikss kopā bija apmeklējuši sarkano paklāju Kannu kinofestivālā 2017. gadā, abi ļoti sargā savu privāto dzīvi no nevajadzīgas publicitātes. Tiesa, allaž atturīgais aktieris 2017. gadā intervijā žurnālam „T Magazine” pastāstījis, ka abi ar draudzeni Rūniju pārcēlušies uz kopīgām mājām Holivudhilsā. Tolaik Fēnikss abu kopdzīvi raksturoja kā ļoti klusu. Aktieris pastāstīja, ka parasti jau ap deviņiem vakarā dodoties pie miera, bet brīvajā laikā meditējot, pastaigājoties ar suni un atbildot uz e-pasta vēstulēm. Viņš arīdzan atklāja, ka abiem ar Rūniju patīkot kopā skatīties „Netflix” dokumentālās filmas.

foto: Starface / Splash News/ Vida Press
Kannu kinofestiāvālā 2017. gadā.

Iepriekš žurnāls „Us Weekly” rakstīja, ka vārdā nenosaukts pāra draugs apliecinājis, ka Rūnija un Hoakins esot „ļoti iemīlējušies”, taču, viņaprāt, laulība pārim šķiet pārāk klišejiska. Tas varētu nozīmēt, ka Mara un Fēnikss gatavojas netradicionālākai ceremonijai ar atšķirīgākām saistībām, bet, to, protams, rādīs laiks.

Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss

Aktieri Rūnija Mara un Hoakins Fīnikss pirmoreiz kā pāris kopā apmeklēja Kannu kinofestivāla noslēguma ceremoniju. Par viņu romantiskajām attiecībām runas ...

gallery icon