foto: Mārtiņš Ziders
Skandalozā Sanda Kiopa draudzeni jauc ar Olgu Rajecku
Sandis Kiops ar draudzeni Dainu.
Slavenības
2019. gada 23. jūnijs, 10:17

Skandalozā Sanda Kiopa draudzeni jauc ar Olgu Rajecku

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Kolorītā mūziķa Sanda Kiopa (39) dzīvesbiedre Daina Laukmane (55) ik uz soļa tiek jaukta ar dziedātāju Olgu Rajecku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sandis Kiops, kas pazīstams pēc dziesmas "Pīlādžoga" un Kombuļu Ineses kailvideo radīšanas, pagājušajā nedēļā apmeklēja Latvijā pirmā "YouTube" šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīti Kalnciema kvartālā.

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte Kalnciema kvartālā 2019. gada 14. jūnijā.

gallery icon
94

Viņam līdzi bija dzīvesbiedre Daina Laukmane, ar ko skandalozais mūziķis ir kopā jau piecus gadus, regulāri par sevi 16 gadu vecākajai draudzenei mīlestību apliecinot jaunā dziesmā. Kamēr pāris pozēja fotogrāfiem, nevarēja nepamanīt, kā klātesošie cits citam taujāja, vai ar Kiopu kopā ir atnākusi Olga Rajecka.

Izrādās, tas, ka Daina tiek jaukta ar Olgu, nav jaunums arī pašiem dziesminiekiem. „Par Olgu mani notur bieži,” žurnālam "Kas Jauns" atzīst Daina, piebilstot, ka tāpēc radušās arī visai nepatīkamas situācijas. „Ir bijis pat tā, ka jāpamet vakars, jo Olgai ir daudz fanu, no kuriem daži – nepatīkami uzmācīgi,” turpina viņa. Daina ikdienā saimnieko Vecmīlgrāvja "Grīvas krogā" un necenšoties līdzināties dziedātājai – esot tāda, kāda esot. „Nekad neesmu centusies viņu atdarināt, drīzāk jājautā, vai viņa nav centusies atdarināt mani,” nosmej Daina.

Sandis Kiops ar draudzeni Dainu

Mūziķis Sandis Kiops ar draudzeni Dainu "YouTube" šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballītē Kalnciema kvartālā.

gallery icon
15

Personīgi ar Olgu viņa pazīstama neesot, – turpina Daina, kas kļuvusi gan par Kiopa mūzu, gan skatuves partneri. Patiesībā ar mūziku arī viss sācies – Daina, būdama gandrīz 25 gadus laimīgi precēta triju bērnu mamma, aizgājusi pie Kiopa pamācīties dziedāšanu un drīz vien viņa studijā arī palikusi.

Kiops sarunā ar "Kas Jauns" atklāj, ka kāds puisis esot bijis pat dusmīgs uz viņu, ka atnācis kopā ar Rajecku. „Domāju, ka viņš bija greizsirdīgs. Prasīja, kāpēc ar Rajecku esmu kopā, – viņš laikam gribēja manā vietā būt,” novērojumos par to, ka draudzene tiek jaukta ar populāro dziedātāju, dalās Kiops. Vēl tagad Dainai ausīs skanot intonācija, kādā Olgas fans atļāvies ar viņu runāt. „„Vari ģērbties, kā gribi, krāsoties, kā gribi, es tevi pazīšu vienmēr…” Tas bija nepatīkami un traucējoši, tāpēc no tā pasākuma gāju prom,” atceras Daina.

Tik dažādā Olga Rajecka

Dziedātāja Olga Rajecka..

gallery icon
73
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās