foto: Instagram
Dziedātāja Ariana Grande pēc ilgiem nesaprašanās gadiem uzlabojusi attiecības ar savu tēvu
Ariana Grande ar tēti.
Slavenības
2019. gada 19. jūnijs, 06:51

Dziedātāja Ariana Grande pēc ilgiem nesaprašanās gadiem uzlabojusi attiecības ar savu tēvu

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Ariana Grande (25) šogad Tēva dienu atzīmējusi, sociālajos tīklos publiskojot mīlīgu fotogrāfiju, kurā viņa redzama kopā ar tēti. Tā vien šķiet, ka dziedātājas un viņas tēva saspīlētās attiecības manāmi uzlabojušās.

Dziedātāja Ariana Grande nekad nav slēpusi, ka viņai aizvadītajos gados nav bijušas pārāk sirsnīgas un tuvas attiecības ar savu tēvu Edvardu Buteru. Taču pēdējā laikā šī situācija mainījusies. Abi, šķiet, no jauna atraduši kopīgu valodu un cenšas atgūt zaudēto.

Tēva dienu Ariana šogad atzīmējusi, sociālajos tīklos publiskojot fotogrāfiju, kurā ir redzama kopā ar tēti vienā no saviem koncertiem.

View this post on Instagram

!

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana Grande uzsākusi savu pasaules koncertturneju “Sweetner World Tour” un 1. jūnijā koncertējusi “American Airlines” arēnā Maiami pilsētā Floridā, ASV. Fotogrāfija kopā ar tēti uzņemta koncerta dienā. Tētis ar savu slaveno meitu pozē pie milzīga Arianas plakāta, kas reklamē viņas izpārdoto koncertu. Tēva dienā Ariana fotogrāfiju parakstījusi īsi un kodolīgi – “Uz mūžu” (“foreva”) .

Sākotnēji šo fotogrāfiju dziedātāja publicējusi jau pirms koncerta, parakstot ar izsaukuma zīmi. Arī Arianas tētis Edvards Butera savā “Twitter” kontā publiskojis vairākas fotogrāfijas no koncerta dienas un ļoti lepojas ar savu slaveno un talantīgo meitu.

Ariana Grande koncertā Milānā, Itālijā

Ariana Grande-Butera ir ASV aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa sāka savu karjeru ar lomu Brodvejas teātra mūziklā "13", gūstot ...

gallery icon
25

“Kāds lielisks koncerts, ļoti lepojos ar tevi un ceru, ka tev būs iespēja atpūsties,” rakstīja tētis, savus vārdus papildinot ar fotogrāfiju no pasākuma.

Buteras kungam ar meitu Arianu ne vienmēr bijušas sirsnīgas attiecības. 2014. gadā intervijām žurnālam “Seventeen” Ariana izteicās, ka pats smagākais, ko viņai līdzšinējā dzīvē nācies piedzīvot ir, “saiknes pazaudēšana ar tēti”.

Grande atzinusies, ka viņai grūti nācies akceptēt, ka ļoti daudz īpašību mantojusi no tēta, ilgu laiku tieši tās viņai sevī nav patikušas visvairāk. “Man nācās pieņemt, ka ir normāli nesaprasties ar kādu, bet turpināt viņu mīlēt,” norādīja Ariana.