foto: AP/Scanpix
Robijs Viljamss atklāj, ka hits "Angels" patiesībā vēsta par viņa bērnības pieredzi, sarunājoties ar mirušajiem
Dziedātājs Robijs Viljamss.
Mūzika
2019. gada 14. maijs, 11:54

Robijs Viljamss atklāj, ka hits "Angels" patiesībā vēsta par viņa bērnības pieredzi, sarunājoties ar mirušajiem

Jauns.lv

Britu mūziķis Robijs Viljamss (45) intervijas laikā pārsteidzis fanus, atklājot, par ko patiesībā vēsta viņa visu laiku veiksmīgākais muzikālais sacerējums, dziesma "Angels".

Viljamss britu tabloīdam "The Sun Online" atklājis, ka dziesma "Angels" (latviešu valodā - "Eņģeļi") tiešām sacerēta par eņģeļiem, nevis, kā daudzi uzskata, piemēram, par dziedātāja māti vai kādu citu tuvu cilvēku.

"Mans pirmais singls "Angels" vēsta par eņģeļiem. Cilvēki domā, ka es dziedu par savu māti vai kādu, kuru mīlu, bet patiesībā es dziedu par eņģeļiem. Šī dziesma līdz šim ir bijis mans lielākais hits," stāsta britu dziedātājs.

Tālāk viņš skaidro, ka bērnībā bieži sarunājies ar gariem. "Kad es biju mazs, es sarunājos ar mirušajiem. Trīs, četru un piecu gadu vecumā es tādējādi pārbiedēju savu tēvu," dziedātājs atklāj, ka vairāki notikumi viņa dzīvē saistīti tieši ar šo ārpasaules saziņu.

"Manā dzīvē nav bijis tāds brīdis, kad es šaubītos par neredzamā un netveramā eksistenci man blakus," atklāts ir slavenais mūziķis. Viņš bērnībā bieži piedzīvojis apzinātos sapņus un pat redzējis NLO. Trīs bērnu tēvs stāsta, ka, lai gan sākotnēji viņš uzskatījis, ka redz spokus, vairs viņš tā apgalvot nevarot, jo neesot pārliecināts, kas īsti bijis redzētais.

Robijs Viljamss dzied krievu oligarha kāzās

gallery icon

Izrādās, ka arī dziesma "Arizona" atklāj viņa pieredzi, novērojot NLO San Fernando ielejā. Brīdī, kad viņš strādājis pie dziesmas par citplanētiešiem, viņš debesīs pamanījis zeltainu, gredzena formas riņķi.

Tāpat Viljamss uzskata, ka tieši šī ticība nezināmajam un paranormālajam padarījusi viņu par tik veiksmīgu un visā pasaulē populāru mūziķi.

Tā Robijs Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda pasaulē gaidīja otro bērnu

Robijs Viljamss dzemdību laikā bija līdzās sievai Aīdai Fīldai un ik pa laikam sociālajos tīklos publiskoja attēlus no notiekošā.

gallery icon

Robijs Viljamss nopērk māju par 21 miljonu dolāru

gallery icon

Britu superzvaigzne Robijs Viljamss uzstājas Rīgā

Pirmdienas, 6. aprīļa vakarā Rīgā viesojās slavenais britu dziedātājs Robijs Viljamss, koncerta apmeklētājus iepriecinot ar savu lielāko hitu izlasi.

gallery icon