foto: Facebook
Nacionālā teātra jaunais aktieris atzīst, ka regulāri zog ēdienu "Rimi" veikalos
Igors Šelegovskis un Maija Doveika NT izrādē "Kaija".
2019. gada 26. aprīlis, 23:05

Nacionālā teātra jaunais aktieris atzīst, ka regulāri zog ēdienu "Rimi" veikalos

Jauns.lv

Par savdabīgu jautrību sociālajā tīklā "Twitter" parūpējies Latvijas Nacionālā teātra jaunākais aktieris, filmas "Homo Novus" nesen uzlēkusī zvaigzne Igors Šelegovskis. Jaunais cilvēks neslēpj, ka "Rimi" veikalos regulāri knakstās ap suši bāru, tur nosperot dažus, ko uzlikt uz kārā zoba. Taču ar to gastronomiskā kleptomānija nebeidzas.

Tvitera lietotāju vidū Šelegovska ieraksts izpelnījies lielu popularitāti, faktiski iniciējot cilvēkus atzīsties, ka arī viņi mēdz pagramstīties un nesamaksājot pamieloties ar gastronomiju, kas nav pieslēgta svītru kodiem, proti, tie ir gardumi, kas nopērkami "uz svara". Šelegovskis šādā veidā mēdz pacienāties no atvērtā tipa salātu bāriem, kur var pamieloties ar, piemēram, suši. Aktieris savu mazo kleptomāniju pamato ar "bērnības trūkuma gēnu", kas liekot "hastlot" visu dzīvi.

Aktiera vaļsirdīgā atzīšanās lika teātra kritiķei Silvijai Radzobei reaģēt uz ierakstu ar lakonisku "Ai, ai ai...", savukārt daudzi citi tvitera lietotāji nekautrējās atzīties, ka arī viņi mēdz pazagt "Rimi" veikalos. Tā, piemēram, ļaudis norāda, ka mēdz iegrābties pistācijās, konfektēs, mandelēs, speķa rausīšos, banānu čipsos utt.

Tikmēr citi tvitera lietotāju pauž nepatiku par Šelegovska izdarībām:

Jelgavnieks Igors Šelegovskis ticis apbalvots "Spēlmaņu naktī" kā labākais 2017./2018. gada jaunais skatuves mākslinieks. Plašāku publisku popularitāti viņš izpelnījās ar galveno lomu mākslas filmā "Homo Novus".

"Homo Novus" aktieru tikšanās ar faniem

Tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" 30. gadu atmosfērā ar faniem tikšanos un autogrāfu sesiju sarīkoja jaunās spēlfilmas "Homo Novus" aktieri.

gallery icon
118

Spēlfilmas "Homo Novus" pirmizrādes viesi

Trešdien, 26. septembrī, kinoteātrī “Splendid Palace” notika pašmāju romantiskās komēdijas „Homo Novus” pirmizrāde.

gallery icon
106