foto: Instagram
Fani kritizē Gvenas Stefani seju: „Tavs ārsts ir pārcenties”
Dziedātāja Gvena Stefani.
Slavenības
2019. gada 14. aprīlis, 10:17

Fani kritizē Gvenas Stefani seju: „Tavs ārsts ir pārcenties”

Jauns.lv

Dziedātāja Gvena Stefani (49) sociālajos tīklos padalījusies ar fotogrāfijām no kantri mūzikas balvu ceremonijas vakara, ko apmeklējusi kopā ar savu draugu kantri zvaigzni Bleiku Šeltonu (42). Fani un kritiķi šoreiz ir vienās domās – Gvena vairs neizskatās pēc sevis pašas.

Vairāki „Instagram” lietotāji secinājuši, ka dziedātāja Gvena Stefani kantri mūzikas balvu ceremonijas vakarā bija lietojusi pārāk daudz sejas dekoratīvās kosmētikas jeb arī veikusi filleru injekcijas lūpās, kas viņas seju padarījušas svešu un samākslotu.

Fani mudinājuši Gvenu „neaizrauties ar lūpu injekcijām” un norādījuši, ka to dēļ mūziķe šobrīd izskatoties „neatpazīstama”.

„Gvena, tu esi satriecoša tāda, kāda esi,” raksta viena no fanēm. „Mēs visi redzam, ka ar lūpu injekcijām ir iets par tālu. Protams, tu vari darīt, ko vēlies, bet tie, kas vēl tev labu, domā, ka pievilcība ir mazliet dabiskākā izskatā.”

Kāda cita fane lūgusi Gvenu nedusmoties, ka viņai labāk patīk mazliet citāds mūziķes izskats.

Par spīti nedaudz kritiskajām piezīmēm, fani nav skopojušies ar mīlestības izpausmēm. Viņi dziedātāju nosaukuši par „burvīgu” un „vienmēr topā”.

Pati Gvena Stefani un viņas partneris Bleiks Šeltons vakaru izbaudīja, neraugoties uz kritiķu piezīmēm.

Gvena Stefani ar kantri dziedātāju un talantu šova „The Voice” žūrijas kolēģi Bleiku Šeltonu ir kopā kopš 2015. gada novembra.

2015. gadā vīra neuzticības dēļ izjuka Gvenas Stefani un grupas „Bush” mūziķa Gevina Rosdeila (53) 13 gadus ilgusī laulība. Tā paša gada augustā Gvena iesniedza tiesā šķiršanās prasību, kā iemeslu minot „nesamierināmas atšķirības”. Laulība oficiāli šķirta 2016. gada 8. aprīlī, Rosdeilam piekrītot „nevienādam īpašumu sadalījumam”.

Šajā laulībā pasaulē nākuši Stefani un Rosdeila trīs dēli – Kingstons (12), Zuma (10) un Apollo (5).

Bleika Šeltona pagātne ir divas šķirtas laulības. Laika posmā no 2003. gada līdz 2006. gadam viņš bija precējies ar savu ilggadējo draudzeni Keinetu Gernu.

Savukārt, 2005. gadā Šeltons iepazinās ar kolēģi kantri dziedātāju Mirandu Lamberti. Pēc četriem draudzības gadiem – 2010. gada maijā – viņš mīļoto bildināja, vispirms atļauju prasot draudzenes tēvam. Pāris apprecējās 2011. gada maijā Teksasā.

Gvena Stefani ar dēliem un draugu Disnejlendā

Dziedātājas Gvenas Stefani draugs kantri dziedātājs Bleiks Šeltons lieliski saprotas ar visiem trim draudzenes dēliem. Visi kopā apmeklējuši Disnejlendu.

gallery icon
19

2015. gada jūlijā Šeltons un Lamberte paziņoja, ka šķiras.