foto: Janet Mayer/startraksphoto.com/A/ Vida Press
Gada kāzas modes pasaulē - pie vīra iziet dizainers Marks Džeikobss
Marks Džeikobss ar vīru Čārliju „Čaru” Defrančesko.
Slavenības
2019. gada 9. aprīlis, 06:29

Gada kāzas modes pasaulē - pie vīra iziet dizainers Marks Džeikobss

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē apprecējies modes dizainers Marks Džeikobss un sveču meistars un bijušais modelis Čārlijs „Čars” Defrančesko. Kāzu svinības notikušas sestdien Ņujorkā un tās apmeklējusi virkne slavenību. Viesi ballītē līksmojuši līdz pat trijiem naktī.

Marka Džeikobsa un viņa vīra kāzu banketa viesi

gallery icon
42

Modes mākslinieka Marka Džeikobsa un viņa laulātā drauga Čārlija „Čara” Defrančesko kāzu svinības apmeklējušas tādas pirmā lieluma zvaigznes kā britu supermodele Keita Mosa ar 16 gadus veco meitu Lilu Greisu, māsas modeles Bella un Džidži Hadidas, supermodeles Sindijas Kraufordes meita modele Kaija Gerbere ar draugu, dziedātāja Rita Ora, repere Lil Kim, aktieris Džastins Terū, modele Emīlija Ratažkovski, aktrise Kristīna Riči, supermodele Naomi Kempbela un vēl daudzi jo daudzi citi.

Lūgto kāzu viesu vidū bijusi arī modes žurnāla „Vogue” galvenā redaktore Anna Vintūra, kuras klātbūtni modes skatēs vienmēr uzskata kā zīmi, ka šī mākslinieka darbs gūs atzinību.

„Ceremonija bija privāta un notika sestdien,” kāds paziņa apliecinājis programmas „Entertainment Tonight” reportierim. „Banketa laikā Marks ar vīru demonstrēja video fragmentus ar spilgtākajiem brīžiem no ceremonijas.”

„Nav šaubu, ka šīs bija gada kāzas. Marks un Čars bija tik laimīgi. Viņiem ļoti patika, ka visi viņu viesi ir tik skaisti saģērbušies. Visi lieliski pavadīja laiku, un neviens nevēlējās doties mājās!”

„Instagram” stāstu sadaļā Džeikobss parādījis dažas svinību aizkulises. To skaitā arī kāzu torti, ko pāris bija pasūtījis izgatavot piecos stāvos.

Svinībās netrūka arī izklaidējošu deju priekšnesumu.

Marks Džeikobss ar draugu Čārliju Defrančesko

Modes dizainers Marks Džeikobss ar draugu Čārliju Defrančesko.

gallery icon
9

Marks Džeikobss pasākumu apmeklē bokseršortos un caurspīdīgā kleitā

gallery icon
5