foto: Instagram
Šefpavāra Gordona Remzija bērni parāda jaundzimušo brālīti
Šefpavārs Gordons Remzijs ar sievu Tanu un piekto bērnu – dēliņu Oskaru.
Slavenības
2019. gada 6. aprīlis, 10:44

Šefpavāra Gordona Remzija bērni parāda jaundzimušo brālīti

Jauns.lv

Britu šefpavāra Gordona Remzija (52) dvīņi Džeks un Holija (19) sociālajos tīklos publiskojuši mīlīgas fotogrāfijas ar jaunāko brālīti Oskaru. Viņi šos attēlus saviem sekotājiem atrādījuši dienu pēc tam, kad Gordons Remzijs bija paziņojis par sava un sievas Tanas (44) piektā bērna nākšanu pasaulē.

Britu šefpavārs Gordons Remzijs un viņa sieva Tana Remziju ceturtdien paziņoja par sava piektā bērna nākšanu pasaulē. „Pēc trim BAFTA un viena „Emmy”... visbeidzot esam tikuši pie Oskara,” ar humoru par pastarīša Oskara piedzimšanu vēsta slavenais šefpavārs. Bērns piedzimis pulksten 12:58 dienā un Gordons piebildis, ka mazais ieradies tieši laikā uz pusdienām.

Lai gan Oskars ir tikai dažas dienas vecs, viņam jau ir savs „Instagram” blogs, kura sekotāju skaitā ir arī Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākais dēls, topošais fotogrāfs Bruklins Bekhems. Lai gan Oskars „veicis’ tikai vienu ierakstu (publiskota fotogrāfija ar māsu Matildu), viņam jau ir vairāk nekā 19 000 sekotāju.

Gordons un Tana Remziji ir vecāki arī Meganai (21), Matildai (17) un dvīņiem Džekam un Holijai (19).

Ar jaundzimušā Oskara Džeimsa fotogrāfijām sociālajos tīklos padalījies ne tikai pats piecu bērnu tēvs, bet arī viņa vecākie bērni.

Oskara vecākais brālis Džeks publiskojis divus mīlīgus attēlus. Vienā no tiem viņš auklē mazo brālīti, bet otrā sniedz buču uz viņa pierītes.

„Mīlu tevi, brāl,” attēlus parakstījis lepnais lielais brālis.

Arī Holija savā „Instagram” blogā padalījies ar dažām sirsnīgām fotogrāfijām, kurās iepozē ar mazo Oskaru. Vienā no tām viņa tur bēbīti klēpī, otrajā – melnbaltajā – parāda tuvplānu, kurā Oskars ar mazo rociņu saņēmis lielās māsas pirkstu.

„Laipni lūgts pasaulē mazo Oskar Džeims. Es jau tagad tevi tik ļoti mīlu un saku paldies par laimi, ko esi mums atnesis,” priekā staro Holija Remzija.