foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Svingeru" zvaigzne Kristīne Belicka atkal brīva meitene
Kristīne Belicka.
Slavenības
2019. gada 28. marts, 06:37

"Svingeru" zvaigzne Kristīne Belicka atkal brīva meitene

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Daiļā aktrise, kinokomēdijas "Svingeri" zvaigzne Kristīne Belicka (33) pērnā gada rudenī ar sociālo tīklu starpniecību pavēstīja, ka ir saderinājusies ar grupas "Dzelzs vilks" bijušo basģitāristu Armandu Butkeviču, kas šobrīd muzicē grupās "aPēdājs" un "Ryga". Taču tagad aktrise atkal esot brīvas sievietes statusā, raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristīne Belicka un viņas krāsainie tetovējumi

Aktrise Kristīne Belicka lepojas ar šobrīd tik modīgajiem krāsainajiem tetovējumiem

gallery icon
8

Kad Kristīne pērnruden sociālās saziņas tīklā "Facebook" pavēstīja par priecīgo notikumu, viņa saņēma krietnu devu apsveikumu un draugi sāka prātot par kāzu dāvanām. Taču nu ļaudis mēļo, ka pāra attiecībām pielikts punkts un laulību plāni atcelti.

Kā apstiprinājums runām par šķiršanos esot redzamās izmaiņas abu feisbuka profilos – Armands Butkevičs attiecību statusā norādījis, ka atkal ir brīvs vīrietis, lai gan kopīgās fotogrāfijas ar Kristīni aizvien saglabājis. Savukārt Belicka no sava profila dzēsusi foto, kur iemūžināti mirkļi, esot attiecībās ar Armandu.

Taujāta, vai šķīrusies no drauga, aktrise žurnālam "Kas Jauns" noteikusi: „Nekādu, nekādu komentāru nebūs. Pat ne par to, vai tas tā ir vai nav.”

Belicka pirms diviem gadiem jau bija saderinājusies – ar aktieri Juri Straujo. Par saderināšanos viņi pavēstīja 2016. gada nogalē, taču pēc dažiem mēnešiem attiecības jau bija izjukušas. „Attiecībās ar Juri kaut kas acīmredzot nesakrita. Abi draudzīgi sapratām, ka mums nav kopīgs ceļš ejams,” tolaik klāstīja aktrise, ļaujot noprast, ka bildinājuma nozīme nebūtu jāpārvērtē. „Ko mūsdienās nozīmē saderināšanās? Tā jau nebija, ka viņš aizbrauca pie mana tēva un mans tēvs mani iemainīja pret govi, bet Juris solīja savu mīlu uz mūžu,” jokoja aktrise, piebilstot: „Mūsdienās tas ir tā, ka pēc trešā randiņa jau var pajautāt: „Tu mani precēsi?” – „Jā, okei!” Un tad tas viss tiek pasniegts tā, ka tūlīt, tūlīt būs kāzas... Taču tas nav tā jāuztver. Neapprecoties nekas traģisks nenotiek. Jā, bija saderināšanās gredzens. Bet... gredzeni nāk un iet, tāpat kā auskari un ķēdītes. Nevajag pieķerties pie tā visa.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kristīne un Artuss pāris bija pirms desmit gadiem.

Tāpat pirms apmēram desmit gadiem Kristīne bija kopā ar aktieri Artusu Kaimiņu un savulaik pabijusi arī precētas sievas godā – 2011. gada Ziemassvētkos Lielbritānijā teica jāvārdu Uldim Kalnam. Kļuva par Kristīni Kalnu, 2012. gada jūlijā pasaulē laida dēlu Sebastianu, taču laulība izjuka, un aktrise atgriezās dzimtenē. Un veiksmīgi atgriezās savā profesijā – tika pie lomām Dailes teātrī, nofilmējās kases grāvējā "Svingeri", kā arī pirms diviem gadiem ienāca TV seriālā "Viņas melo labāk".

foto: Publicitātes
Kristīne komēdijā "Svingeri" filmējās kopā ar Juriju Djakonovu un Ģirtu Ķesteri.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās