foto: AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
"Akvamena" zvaigzne Džeisons Momoa piedzīvo izbīli - viņa privātā lidmašīna spiesta veikt avārijas nosēšanos
Aktieris Džeisons Momoa.
Slavenības
2019. gada 8. marts, 15:09

"Akvamena" zvaigzne Džeisons Momoa piedzīvo izbīli - viņa privātā lidmašīna spiesta veikt avārijas nosēšanos

Jauns.lv

Biedējošus un nervus kutinošus brīžus nesen nācies piedzīvot fantastikas filmas „Akvamens” („Aquaman”) aktierim Džeisonam Momoa un viņa draugiem.

Privātā lidmašīna, ar kuru lidoja aktieris Džeisons Momoa un viņa draugi, trešdienas rītā bija spiesta veikt ārkārtas nosēšanos, jo lidaparāta vadības panelis uzrādīja paziņojumu par aizdegušos dzinēju.

„Ar mums notikusi neliela aizkavēšanās,” video selfijā no lidlauka sociālajos tīklos pavēstījis Momoa.

foto: Instagram

„Pusstundas attālumā no Palmspringsas, lidmašīna gribēja aizdegties.”

Pavērsis kameru uz ārkārtas situācijas darbiniekiem, aktieris papildināja: „Vecais labais ugunsdzēsēju departaments, mīlu viņus. Izskatās, ka mēs brauksim ar auto.”

Nākamo video selfiju Momoa uzņēmis ar sevi un draugiem fonā.

„Mēģinājums numur 2. Draugi atnākuši pēc manis,” paziņoja aktieris, kad visi atkal mēroja ceļu atpakaļ uz lidmašīnu, kas apsekota un atzīta par lidojumam atbilstošu.

Aktiera „Cessna Citation 560 XL” lidmašīna bija ceļā no Losandželosas uz Fēniksu, kad viņiem vajadzēja veikt ārkārtas nosēšanos Palmspringsā.

Palmspringsas ugunsdzēsības departaments pēc rūpīgas situācijas izpētes apliecināja, ka paziņojums par aizdegušos dzinēju bijusi viltus trauksme, un izbīli piedzīvojuši pasažieri varēja turpināt ceļu tālāk.

foto: Instagram

39 gadus Džeisons Momoa nofotografējies ar vienu no ugunsdzēsējiem un šī fotogrāfija tagad atrodama Palmspringsas ugunsdzēsēju departamenta „Instagram” lapā.

Labas ziņas: Momoa un viņa komanda ar privāto lidmašīnu ieradās galamērķī Fēniksā bez jebkādiem turpmākiem starpgadījumiem.