foto: Warner Bros/Kobal/REX/ Vida Press
No Keitas Hadsones līdz Kellijai Klārksonei - 9 ļoti populāri cilvēki izdzied Lady Gaga "Shallow"
Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmā "Zvaigzne ir dzimusi".
Slavenības
2019. gada 27. februāris, 07:18

No Keitas Hadsones līdz Kellijai Klārksonei - 9 ļoti populāri cilvēki izdzied Lady Gaga "Shallow"

Jauns.lv

Ja neesi kaut reizi raudājis, dzirdot Lady Gaga un Bredlija Kūpera izpildīto „Shallow”, tev nav sirds. Joks :) Taču viens ir skaidrs - skaņdarbs, kas dzirdams filmā „Zvaigzne ir dzimusi” un apbalvots ar „Oskara” godalgu kā gada labākā dziesma, ir ļoti spēcīgs un emocionāls. Tik ļoti, ka daudzi sabiedrībā zināmi un pat ļoti slaveni cilvēki arī to iedziedājuši un atrādījuši sociālajos tīklos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Warner Bros/Moviestore/REX/ Vida Press
Lady Gaga un Bredlijs Kūpers.

Protams, visvairāk dziesmas „Shallow” izpildītājus iespējams atrast pašas Lady Gaga fanu vidū, taču šo skaņdarbu izdziedājuši arī vairāki ļoti slaveni cilvēki.

No Kellijas Klārksones līdz Keitai Hadsonei un Lī Mišelai. Novērtējam, kā dziesmas „Shallow” kaverversija izdevusies viņiem.

Keita Hadsone

Aktrise Keita Hadsone šo skaņdarbu izdziedājusi, darbojoties sporta zālē. Lai gan daudziem varbūt ir pārsteigums, ka Hadsonei ir tik laba balss, der atgādināt, ka viņas labās vokālās dotības bija novērtējamas jau filmā „Nine” (2009).

Niks Džonass

Mūziķis Niks Džonass savu „Shallow” versiju sociālajos tīklos publiskojis vien šā gada 22. februārī. Šo video, protams, filmējusi Nika jaunā sieviņa aktrise Prijanka Čopra. Niks Džonass dziesmu izpildījis akustiskās ģitāras pavadībā.

Reičela Zēglere

Šī 17 gadus vecā aktrise bija viena no 30 000 cilvēku, kas bija ieradušies uz režisora Stīvena Spīlberga rīmeika „West Side Story” aktieru atlasi. Reičela Zēglere bija tik pārliecinoša, ka saņēma Marijas lomu. Tieši tad arī pasaule atklāja viņas brīnišķīgo „Shallow” izpildījumu. Noklausies un tu sapratīsi, kāpēc Spīlbergs uzticēja viņai lomu.

Sems Tsui

Sems Tsui ir populārs ar vietnē „YouTube” publiskotajām kaverversijām, taču viņa izpildītā dziesma „Shallow” paceļ latiņu pavisam citā līmenī. Viņam lieliski sanāk gan tās vietas, ko dziesmas oriģinālā izpilda Lady Gaga, gan tās, ko izpilda Bredlijs Kūpers.

Kellija Klārksone

Dziesmas „Shallow” kaverversiju Kellija Klārksone izpilda ārkārtīgi izjusti un skaisti. Brīnišķīgus vārdus dziedātajai Lady Gaga viņa velta pirms dziesmas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„Es mīlu mūziķus. Zinu, ka šajā industrijā mākslinieku vidū vienmēr ir liela konkurence, bet ir daudzi, kas izprot viens otru un patiešām iedvesmojas viens no otra un tā, ko otrs dara,” norādījusi Klārksone. „Šī „čiksa” ir fantastiska. Mēs esam ļoti atšķirīgas, bet tajā pašā laikā tik līdzīgas, jo viņa mīl mūziku un tāpēc dara to, ko dara.”

Lī Mišela un Darens Kriss

Aktrise un dziedātāja Lī Mišela bija viena no pirmajām Holivudas slavenībām, kas pērn oktobrī sociālajos tīklos slavēja filmu „Zvaigzne ir dzimusi”, tāpēc ir tikai pašsaprotams, ka savas turnejas laikā viņa kopā ar Darenu Krisu nolēma izpildīt dziesmas „Shallow” kaverversiju. „Šovakar. „Shallow”. Tas bija mans sapnis,” sociālajos tīklos rakstīja Lī Mišela. Viņa un Darens Kriss to savas turnejas laikā izpildīja vairākkārt.

Ališa Kīza un Džeimss Kordens

Teorētiski šī ir parodija, bet arī to var pieskaitīt dziesmas „Shallow” kaverversijām. Par Ališas Kīzas vokālajām dotībām neviens nekad nav šaubījies.

Lady Gaga „Grammy” ceremonijas vakarā

Jā, ir iespējams izpildīt arī pašai savas dziesmas kaverversiju. „Grammy” balvu vakaram Lady Gaga bija izvēlējusies pavisam atšķirīgu dziesmas „Shallow” aranžējumu, nekā dzirdam to filmā un oficiāli izdotajā radio singlā.

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers šovā Lasvegasā

Šī bija pirmā reize, kad dziedātāja Lady Gaga un aktieris Bredlijs Kūpers abi kopā izpildīja šo dziesmu koncertā. Tas notika janvāra beigās Lady Gaga koncertšovā „Enigma” Lasvegasā. Ar dziesmu „Shallow” viņa parasti mēdza noslēgt savus Lasvegasas koncertšovus, taču šajā reizē publika sagaidīja īpašu pārsteigumu. Viņai uz skatuves piebiedrojās arī filmas partneris Bredlijs Kūpers.

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers „Oskara” ceremonijas vakarā

Dziesmas fenomenālie panākumi vainagojušies ar visaugstāko apbalvojumu. Skaņdarbs „Shallow” atzīts par labāko oriģināldziesmu „Oskara” ceremonijas vakarā. Arī abu uzstāšanās balvu vakarā ir elpu aizraujoša. Izbaudi to!