foto: Ekrānuzņēmums
Skatītāji viļas jaunajā TV3 ikvakara seriālā - dialogi esot "tizli un samāksloti"
TV
2019. gada 6. februāris, 21:52

Skatītāji viļas jaunajā TV3 ikvakara seriālā - dialogi esot "tizli un samāksloti"

Astrīda Bomis

Jauns.lv

Nu jau vairākus vakarus TV3 ēterā var vērot Andreja Ēķa un Aigara Graubas producēto seriālu "Viss pa jaunam". Jāteic, ka vismaz pagaidām sajūsmas saucienus par jauno produktu nedzird, - sociālajos tīklos skatītāji pauž vilšanos īpaši par aktieru dialogiem, kas esot nebaudāmi.

Pēc tam, kad TV3 beidzās vesela ēra ar seriālu "Ugunsgrēks" un izgāšanos piedzīvoja arī nākamais seriāls "Svešā seja", izsludinātā konkursā par tiesībām veidot jaunu ikvakara izklaidi uzvarēja "Platforma records" jeb Andreja Ēķa un Aigara Graubas piedāvājums. Tapa seriāls "Viss pa jaunam", kurā lomas tēlo gan dažas Dailes teātra zvaigznes (Juris Žagars, Dainis Grūbe), gan saujiņa aktieru, kurus no Jaunā Rīgas teātra atlaida Alvis Hermanis (Edgars Samītis, Iveta Pole, Liena Šmukste, Inga Alsiņa u.c.).

4. februārī seriāls piedzīvoja savu pirmizrādi. Dažas dienas pēc produkta "notestēšanas" sociālajos tīklos skatītāji pauž savu verdiktu - nu, neesot īsti labi. Skatītāji slavē kadrējumu un nepeļ arī aktierus, taču vairums ir sarūgtināti par dialogiem, kurus tie izrunā. Neveikli, tizli, samāksloti, bez ticamības momenta... šie ir tikai daži no vērtējumiem. 

Vienlaikus izskan arī pozītīvi vērtējumi no cilvēkiem, kuri dialogu neveiklībai vērību nepiešķir:

Par ko ir stāsts

“Viss pa jaunam!” veidots, sekojot pasaules tendencēm un Latvijas skatītāju vēlmēm. Tas būs saistošs un aktuāls stāsts, kura notikumos skatītāji atpazīs arī savu ikdienu, azartiski sekojot līdzi, kā ar tiem tiek galā seriāla varoņi. Seriāls stāstīs par mūsdienīgu vīrieti (aktieris Dainis Grūbe), kurš veido veiksmīgu karjeru lielā uzņēmumā, baudot lielpilsētas šiku, tās izklaides un atpūtas iespējas. Tomēr ikdienai lielpilsētā ir arī ēnas puse -  nemitīgs stress un trauksme, līdz Dāvis piedzīvo kādu negaidītu pavērsienu, kas liek jaunajam vīrietim saprast, ka ir jāievieš izmaiņas savā dzīvē.

Seriāla "Viss pa jaunam" pirmizrāde

2019. gada 31. janvārī kinoteātrī "Kino Citadele" notika jaunā pašmāju seriāla "Viss pa jaunam" pirmizrāde.

gallery icon
81