foto: Vida Press
Aktrisi Keitu Bekinseilu sajauc ar hercogieni Ketrīnu. Kas viņai par to sakāms?
Aktrise Keita Bekinseila un Kembridžas hercogienie Ketrīna.
Slavenības
2019. gada 3. februāris, 11:43

Aktrisi Keitu Bekinseilu sajauc ar hercogieni Ketrīnu. Kas viņai par to sakāms?

Jauns.lv

Aktrise Keita Bekinseila nejaušības dēļ sajaukta ar Kembridžas hercogieni Ketrīnu. Viņa par šo misēkli gardi pasmējusies. Humora pilnus komentārus uzrakstījuši arī Bekinseilas kolēģi - Holivudas aktieri.

Nedēļas sākumā aktrise Keita Bekinseila informēja fanus, ka nonākusi slimnīcā plīsušas olnīcu cistas dēļ. Viņa publiskoja fotogrāfiju, kurā redzama, guļam slimnīcas gultā. „Izrādās, plīsusi olnīcas cista patiešām ļoti sāp, un morfijs liek man raudāt,” ar sava bloga sekotājiem vaļsirdīgi izjūtās dalījās aktrise. „Esmu ļoti pateicīga visiem, kas par mani rūpējas.”

Fani nekavējoties pauda atbalstu savai iemīļotajai aktrisei un vēlēja ātru atveseļošanos. Par Bekinseilas nonākšanu slimnīcā informēja arī mediji. Ar vienu niansi: kādā no ārvalstu publikācijām pie ziņas par aktrisi Keitu Bekinseilu bija publicēts citas Keitas attēls – zem ziņas virsraksta bija redzama Kembridžas hercogienes Ketrīnas fotogrāfija.

Šo misēkli pamanījusi arī Bekinselia pati un ar ziņas ekrānuzņēmumu padalījusies savā „Instagram” profilā, papildinot to ar asprātīgu komentāru.

„Tik aizkustināta un saviļņota par visiem laba vēlējumiem, ko esmu saņēmusi pēdējās dienās. Un tik pārsteigta par līdzīgiem un sliktākiem stāstiem, kuros ar mani dalījušās citas. Es jūtos daudz labāk un ceru, ka arī citām meitenēm, kas to piedzīvojušas, klājas labāk. Dodos atpakaļ pildīt karaliskos pienākumus. Viljams sūta sveicienus.”

foto: Instagram

Arī Bekinseilas kolēģi nav palikuši atbildi parādā. Tā, piemēram, seriāla „Modern Family” aktrise Sāra Hailenda komentārā Bekinseilai ierakstījusi, lai nododot sveicienus Meganai. „Es ar tevi tik ļoti lepojos, hercogiene!” – pajokojusi arī aktrise Rouza Makgovana.

foto: Instagram

Atbildi sniedzis arī kļūdainās ziņas izplatītājs portāls „USA Today”.

Publikācijas veidotāji apliecinājuši, ka arī priecājas dzirdēt, ka Bekinseila jūtas labāk, un atvainojušies par kļūdaini publicēto fotogrāfiju pie ziņas par aktrises veselību. Viņi paskaidro, ka sistēma automātiski paņēmusi fotogrāfiju no galerijas, kas sekojusi zem šīs ziņas, nevis to fotogrāfiju, ko bija sagatavojuši šim stāstam.

foto: Instagram

„USA Today” pauduši nožēlu par notikušo un solījuši piestrādāt, lai nekas tāds vairāk nekad nenotiktu.

Keita Bekinseila skūpstās ar jauno draugu Metu Raifu

Britu aktrise Keita Bekinseila (43) manīta Rietumholivudā skūpstāmies ar topošo aktieri Metu Raifu (21). Viņas jaunā mīlestība ir tikai trīs ...

gallery icon

Hercogiene Ketrīna viesojas Dandijā, Skotijā

gallery icon