foto: AFP/Scanpix
Ko mēs zinām par dziedātājas Lady Gaga līgavaini Kristianu Karino?
Dziedātāja Lady Gaga un talantu aģents Kristians Karino.
Slavenības
2019. gada 30. janvāris, 08:22

Ko mēs zinām par dziedātājas Lady Gaga līgavaini Kristianu Karino?

Jauns.lv

2017. gada novembrī sabiedrību un fanus pārsteidza ziņa par to, ka dziedātāja Lady Gaga esot saderinājusies. Mūziķe pati personīgi nekādus komentārus nesniedza. Iespējams, ka daudzi pa šo laiku faktu par saderināšanos vispār piemirsuši, jo galvenā uzmanība veltīta popzvaigznes izcilajai aktierspēlei filmā „Zvaigzne ir dzimusi” („A Star Is Born”).

To, ka popzvaigzne Lady Gaga drīz gatavojas kļūt par precētu sievieti, viņa pati atgādinājusi Kinoaktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremonijas vakarā. Viņa pasākumu apmeklēja kopā ar līgavaini - 49 gadus veco Kristianu Karino. Tas no jauna raisījis fanos interesi: kas gan ir šis vīrietis?

Lady Gaga un Kristians Karino

gallery icon

Viņš agrāk bijis precējies

Dziedātāja Lady Gaga iepriekš bija saderināta ar aktieri Teiloru Kiniju, taču pēc pieciem kopābūšanas gadiem – 2016. gadā – pāris saderināšanos atsauca.

Arī Kristiana Karino pagātnē bijušas nopietnas attiecības. Laika posmā no 1997. gada līdz 2015. gadam viņš bija precējies ar sievieti, vārdā Brūka Boldvina. Šajā laulībā pasaulē nākusi meita.

Sociālajos tīklos gan nav atrodamas fotogrāfijas, kurās Kristians Karino būtu redzams kopā ar savu bijušo sievu vai meitu.

Zināms, ka šo vīrieti savulaik vienojušas īslaicīgas romantiskas jūtas ar seriāla „The Walking Dead” aktrisi Lorēnu Koenu, kā arī aktiera Džonija Depa bijušo sievu aktrisi Amberu Hērdu.

Viņš patiešām ir Lady Gaga aģents

Viņu iepazīšanās stāsts patiesībā paskaidrojumus neprasa. Lady Gaga ir viņa kliente. Kristians ir talantu aģentūras „Creative Artists Agency” darbinieks. Viņš ir sadarbojies ar tādām superzvaigznēm kā Britnija Spīrsa, Mailija Sairusa, Dženifera Lopesa, Džonijs Deps un pat Džastins Bībers.

Viņam ir tetovējums ar Lady Gaga seju

Šis tetovējums uzzīmēts uz Kristiana Karino bicepsa. Tajā popzvaigzne attēlota ar divās astītēs saņemtiem matiem.

Šis gan nav vienīgais tetovējums. Nesen šo tintes zīmējumu papildinājusi jauna „bilde” – divi putniņi, kas uztetovēti līdzās Lady Gaga ģīmetnei.

Kā zināms, Lady Gaga pati ir liela tetovējumu fane, un viņai to uz miesas ir daudz. Savulaik, kad popzvaigzne tikai kāpa pa slavas kāpnēm, viņa solījās, ka labo auguma pusi atstās brīvu no tintes zīmējumiem, cienot savu tēti, kuram šī aizraušanās ar ķermeņa aptetovēšanu neiet pie sirds.

Lady Gaga tetovējumi

gallery icon

Tradīciju mīļotājs

Kristians Karino ir senu tradīciju piekritējs. Atklājies, ka pirms viņš bildinājis dziedātāju, Karino devies pie viņas tēva Džo Džermanotas, lai prasītu atļauju precēt meitu.

foto: Felipe Ramales / Splash News/ Vida Press
Lady Gaga ar tēti Džo Džermanotu.

Lieliska gaume gredzenu izvēlē

Kristians Karino savai izredzētajai pasniedzis saderināšanās gredzenu ar lielu rozā safīru, ko ieskauj vairāki mazāki briljanti.

Kompānijas „WP Diamonds” prezidents Endrū Brauns izklaides programmai „Entertainment Tonight” pastāstījis: „Dziedātājas Lady Gaga iespaidīgais gredzens darināts no sešu vai septiņu karātu rozā safīra, ko visapkārt ieskauj 3-4 karāti briljantu. Šis izskatās augstākās kvalitātes rozā safīrs. Tas varētu būt „Padparadscha” safīrs. Šādā gadījumā gredzena izmaksas varētu variēt no 300 000 ASV dolāru līdz 400 000 ASV dolāru.”

foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Lady Gaga saderināšanās gredzens ar rozā safīru un briljantiem.

Sarkanā paklāja pavadonis

Kad Kristians Karino pavadīja popzvaigzni Lady Gaga uz „Zelta globusu” ceremonijas vakaru, viņš turējās draudzenei līdzās vai sekoja solīti aiz viņas. Karino bija neuzkrītoši kā miesassargs, kas necenšas iekļūt kadrā, bet no zvaigznes neatkāpjas.

Pāris nestaigāja, sadevies rokās, un klaji necentās visai pasaulei parādīt, ka ir kopā.

foto: ZUMAPRESS.com
"Zelta globusu" ceremonijas vakarā.

Tas nedaudz mainījās Kinoaktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremonijas vakarā, kad abi nevairījās arī sabučoties, visiem klātesošajiem to redzot.

foto: AFP/Scanpix
Dziedātāja Lady Gaga un talantu aģents Kristians Karino.

Viņš ir draudzenes APMĀTS

Šeit paskaidrojumi būs lieki. Atliek vien ielūkoties Kristiana Karino „Instagram” blogā. Lady Gaga ir redzama teju katrā viņa publiskotajā bildītē.

View this post on Instagram

believe in fairy tales.

A post shared by @ christiancarino on

View this post on Instagram

time to go home.

A post shared by @ christiancarino on

View this post on Instagram

what a rager. ❤️

A post shared by @ christiancarino on

View this post on Instagram

YATLOML

A post shared by @ christiancarino on

View this post on Instagram

🏳️🌈

A post shared by @ christiancarino on