foto: Instagram (buddyboowaggytails)
"No salauztas sirds" nomiris par pasaulē mīlīgāko suņuku dēvētais Bū
2019. gada 20. janvāris, 15:50

"No salauztas sirds" nomiris par pasaulē mīlīgāko suņuku dēvētais Bū

Jauns.lv

Pomerānijas špica Bū fanus sestdienas rītā satrieca negaidīta vēsts - miljoniem cilvēku iemīļotais suņuks devies uz citiem medību laukiem. Sunīša saimnieki uzskata, ka Bū nav spējis pārdzīvot sava labākā drauga nāvi un miris no salauztas sirds.

"Mīļie Bū draugi, dziļākajās bēdās paziņoju, ka Bū šorīt miegā nomira un viņš ir devies pie sava labākā drauga Badija. Mēs esam satriekti, tomēr mūs mierina doma, ka viņam vairs nav jācieš sāpes un diskomforts. Mēs zinām, ka Badijs būs pirmais, kurš Bū sagaidīs otrpus varavīksnei un abi būs ļoti priecīgi par atkalsatikšanos," sociālās vietnes ierakstā vēsta sunīša saimnieki.

Mīlīgajam sunītim, kura seju mūždien rotāja smaids, sociālajos tīklos sekoja vairāk kā 17,5 miljoni cilvēku. Ik dienas sekotāji tika iepriecināti ar jauniem attēliem no sunīša dzīves. "Neilgi pēc Badija nāves, Bū sākās problēmas ar sirdi," atklāj saimniece Irēne, "Mums šķiet, ka viņa sirsniņa burtiski salūza. Viņš padevās un priecēja mūs vairs tikai gadu."

Abi sunīši satikās tālajā 2006.gadā un kopš tā laika bijuši nešķirami. Bū popularitāti savulaik vairojusi dziedātāja Kesha, publicējot bildi ar jauko zvēriņu un piebilstot, ka šis ir viņas jaunais draugs. Par godu Bū ir izdota arī bilžu grāmata.

"Bū bija laimīgākais suns, kādu es jebkad biju satikusi. Un viņš bija tik saprātīgs, ka mēs nekad viņu īpaši netrenējām," atmiņās kavējas saimniece, "Viņš lika pat visvīrišķīgākajām sirdīm ietrīsēties no mīļuma, izraisīja smaidu, vienmēr luncinot savu astīti." Suņuks savas 12 gadu ilgās dzīves laikā saticis virkni slavenību. "Paldies visiem par desmit gadus ilgo sekošanu Bū un Badija jautrajiem piedzīvojumiem," pateicas Irēne, "Viņiem nudien bija ļoti jautri."