foto: REX/ Vida Press
Ķermeņa valodas eksperte atklāj savu versiju par patiesajām attiecībām starp Meganu Mārklu un Ketrīnu
Kembridžas hercogiene Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2018. gada 28. decembris, 07:50

Ķermeņa valodas eksperte atklāj savu versiju par patiesajām attiecībām starp Meganu Mārklu un Ketrīnu

Jauns.lv

Hercogiene Ketrīna un hercogiene Megana kliedēja baumas par abu nesaskaņām, kad plecu pie pleca Ziemassvētku rītā devās uz dievkalpojumu baznīcā. Taču viss nav tik brīnišķīgi, kā šķiet pirmajā acumirklī. Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa apgalvo, ka šis bijis mazliet pārspīlēts teātris un atklājis daudz ko vairāk par viņu patiesajām attiecībām.

Portālam „The Daily Mail” ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa norādījusi, ka prinča Viljama un prinča Harija dzīvesbiedres jaušami demonstrējušas „uzspiestu draudzību”, izmantojot žestus un ķermeņa valodu, ko nereti pielieto politiķi, kas vēlas atstāt draudzīgu un labvēlīgu iespaidu uz savu sarunu biedriem un sabiedrību.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon

„Tas man atgādināja politiķu ķermeņa valodu,” Kembridžas hercogienes Ketrīnas un Saseksas hercogienes Meganas izturēšanos analizē eksperte Džeimsa. „Tā rīkojas politiķi, kad iet kopā ar citām valsts galvām un vēlas demonstrēt labākas savstarpējās attiecības un vienotību.”

„Viņas gāja solis solī un rīkojās līdzīgi. Keita bija pacēlusi kreiso roku tad pat, kad Megana. Viņas abas žestikulēja pārspīlēti saskaņoti, lai demonstrētu, ka viņām norit saruna. Tas izskatījās iestudēti, viņas, visticamāk, pārcentās.”

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Ķermeņa valodas eksperte vērsusi uzmanību uz to, ka abas hercogienes gājušas solis solī un mazliet par daudz pārcentušās, radot iespaidu, ka viņām norisinās aizrautīga saruna.

Ķermeņa valodas speciāliste arī norādīja, ka Ketrīnas seja brīžiem tomēr nodevusi apslēpto spriedzi.

„Parasti Ketas seju rotā klasisks, perfekts smaids,” norāda eksperte. „Taču šoreiz viņa izskatījās nedaudz uzjautrināta par to, kas notiek. Tā vien šķiet, ka viņas pat dalījās ar joku, ka abām jāspēlē šī draudzība.”

Ketrīnas un Meganas došanās uz Ziemassvētku dievkalpojumu baznīcā bija abu hercogieņu pirmā kopīgā parādīšanās sabiedrībā pēc izskanējušajām baumām par nesaskaņām. Viņas labi zināja, ka tauta skatīsies uz viņām un vēros, vai runas par nesaprašanos ir patiesas. Taču, pat, ja viņas draudzību pietēloja, tas nenozīmē, ka abu smaids un smiekli nenāca no sirds! Palūko, cik gādīgi Megana pieskaras Ketrīnas mugurai, kad abas dodas prom.

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon

Hercogiene Ketrīna ar ģimeni dodas pirmssvētku pusdienās pie karalienes 2018. gadā

gallery icon

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon