Šovakar pirmā "Supernovas" tiešraide. Izvēlies savu favorītu! VIDEO. FOTO
„Supernovas” TV tiešraižu vadītāji būs Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš.
2016. gada 7. februāris, 07:18

Šovakar pirmā "Supernovas" tiešraide. Izvēlies savu favorītu! VIDEO. FOTO

Jauns.lv

LTV1 tiešraidē žūrijas un skatītāju vērtējums noteiks, kuri četri no šā vakara desmit dalībniekiem iekļūs pusfinālā un cīnīsies par ceļazīmi uz „Eirovīziju”. Pārējiem sešiem konkurss būs beidzies. Iepazīsties ar desmit dalībniekiem, kuri uzstāsies šovakar!

Paula Dukure - “Look In The Mirror” (P.Dukure/P.Dukure)

Paulai mūzikas pamatus iemācījis tētis Edijs, kurš pats ir basģitārists. Lielākoties Paula savas vokālās spējas ir izkopusi pašmācības ceļā. Ar dziesmu „Look in the mirror” jaunā dziedātāja vēlas atgādināt - doma, ka īsta laime rodas ārpus tevis, ir tikai ilūzija: “Laime ir katra cilvēka paša izvēle. Vienīgais, kurš tevi spēj darīt patiesi laimīgu, esi tu pats.”

„ElektroFolk” - “Miracle Drums” (A.Majors/D.Majore)

Grupas repertuāru arvien vairāk papildina oriģinālkompozīcijas, kurās gan mūzika, gan teksts ir komandas jaunrade. Grupas sastāvs: Iveta Baumane (vijole, vokāls), Roberts Pētersons (vokāls, ģitāra), Ainārs Majors (basģitāra, vokāls), Viesturs Samts (bungas, vokāls), Uģis Vītiņš – (saksofons).

Rūta Dūduma - “Being A Friend” (J.Ķirsis/J.Ķirsis, A.Zahovska, G.Krievkalna)

Paralēli studijām Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā Rūta aktīvi muzicē vokālajā džeza grupā „Framest”, piedalās dažādos teātra, mūziklu iestudējumos, kā arī pasniedz vokālās nodarbības.

Ivo Grīsniņš-Grīslis - “We Are The Light” (I.Viļums/I.Viļums)

Nacionālās Eirovīzijas atlases veterāns – konkursa atlasēs piedalās astoto gadu. 2015. gada decembrī izdots debijas albums, kurā iekļautas Ivo autordziesmas.

Sabīne Berezina - “My Inspiration” (S.Berezina/S.Berezina)

 

Sabīne dzied jau no 3 gadu vecuma. Viņas ģimenē visi ir mūziķi – tēvs ir ģitārists, māte - vokālais pedagogs, un māsa – mūzikas un Sabīnes vairāku dziesmu komponiste.

Edvards Grieze = “New Day” (P.Fomkins/P.Fomkins)

Ventspilnieks Edvards Grieze ar mūziku nodarbojas jau no četru gadu vecuma. Papildus muzikālās prasmes - klavierspēle, harmonija, aranžija – attīstītas Ventspils Mūzikas vidusskolā.

Marta Grigale - “Choices” (M.Grigale/M.Grigale)

Londonas Mūzikas koledžā Marta ieguva aktrises profesiju un bakalaura grādu muzikālā teātra aktieriermeistarībā. Tieši mūzika un teātris vienmēr ir bijušas un joprojām ir Martas lielākās kaislības. Nu jau gandrīz divus gadus Marta dzirdama arī radio viļņos radio Pieci.lv.

„Catalepsia” - “Damnation” (E.Francs, J.Kreilis/E.Francs)

Grupa „Catalepsia” ir melodiskā metāla žanra pārstāvji no Rīgas. Grupas sastāvs: Ervīns Francs (vokāls/ģitāra), Juris Kreilis (ģitāra), Krišjānis Purens (bungas), Jānis Emīls Katinskis (bass), Silvija Gaujēna (taustiņi).

Samanta Tīna - “We Live For Love” (T.Kleins/K.Hauptmane)

Samanta Tīna, īstajā vārdā Samanta Poļakova, 2010.gadā Samanta uzvarēja TV šovā “OKartes akadēmija”, bet 2012., 2013. un 2014. gadā piedalījās “Eirovīzijas” nacionālajās atlasēs. Samanta piedalījusies TV konkursa “Lietuvos Balsas” trešajā sezonā, iekļūstot labāko astotniekā. „Supernovā” viņa piedalās ar divām dziesmām, otra skanēs nākamnedēļ.

Justs Sirmais - “Heartbeat” (A.Savadogo/A.Savadogo)

Dziedātprasmi apguvis Rīgas Doma kora skolā. Tur sācis iepazīt mūzikas teoriju, klavierspēli, skatuves mākslu, džeza teoriju, improvizāciju un ansambli (kombo). Šobrīd viņš mācās Rīgas Pedagoģijas un Izglītības vadības akadēmijā, lai kļūtu par vokālo pedagogu populārajā un džeza mūzikā un varētu piepildīt savu sapni pēc 20 gadiem atvērt savu alternatīvo mūzikas skolu.

   

Kasjauns.lv/Publicitātes foto