foto: Instagram
Kiviča sievas Madaras atklāts stāsts: "Gan jau viņš pamodīsies no tā rozā mākonīša”
Slavenības
2018. gada 19. decembris, 06:08

Kiviča sievas Madaras atklāts stāsts: "Gan jau viņš pamodīsies no tā rozā mākonīša”

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā nedēļā pārsteidza mūziķis Andris Kivičs – viņš pavēstīja par šķiršanos no sievas Madaras un jau izgāja sabiedrībā ar savu jauno mīļoto, sabiedrības dāmu, mākslinieci un žurnālisti Lieni Skulmi. Žurnālam "Kas Jauns" savu stāstu uzticējusi mūziķa pagaidām vēl sieva Madara.

Pats Kivičs, taujāts par attiecību izjukšanas iemesliem, žurnālam mēģinājis izskaidrot situāciju. „Nu, iedomājies... Ja veselu gadu mani nesamīļo vai negrib manu tuvību. Gadu! Nu ko darīt? Jādzīvo tālāk? Un ja par katru jautājumu, kas ir ārpus bērniem, atšķiras viedoklis. Par katru jautājumu…” neapmierinātību laulības dzīvē pauž mūziķis.

„Ceļojumā uz Norvēģiju aizvadītajā vasarā devāmies ar domu, ka kopā pavadītais laiks varbūt piešķils kādu dzirkstelīti mūsu attiecībām,” skaidro mūziķis. „Zin’, tas ir tā, ka var jau dzīvot. Var ar ļoti labu draugu kopā audzināt divus bērnus. Principā tā dzīvot it kā var, bet es tā dzīvot nevaru,” domīgi bilst Kivičs, kas pagājušajā nedēļā ar savu jauno draudzeni Lieni Skulmi jau atklāti izgāja sabiedrībā – lielkoncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis".

Madaras stāsts

Žurnālam "Kas Jauns" nianses par laulības izjukšanu piekrita atklāt arī Madara. Par laulības dzīvi un attiecībām viņa runā negribīgi, jūtams, ka mūziķa dzīvesbiedrei šis ir grūts laiks un viņa visvairāk pārdzīvo par sava vīra nodevību un necieņu.

„Es līdz tam melu un „tīņu” līmenim negribētu nolaisties. Gan jau vīrs „pamodīsies no tā rozā mākonīša”. Mēs neesam pat īsti savstarpēji problēmas izrunājuši, neesam glābuši attiecības, jo nebija pat īsti kaut kas jāglābj…” uzskata Madara. Viņa atzīst, ka Andris vēl salīdzinoši nesen bijis apmierināts ar visu ģimenē notiekošo. „Vēl vasaras sākumā viss bija labi, par ko liecināja Andra itin biežie video, bildes un komentāri par jauku ģimenes dzīvi. Un nebūt neatbilst patiesībai tas, ka gadu ģimenē bijusi krīze vai citi iemesli tās izjukšanai,” saka Kiviča dzīvesbiedre.

Kiviču ģimene pirms Ziemassvētkiem

gallery icon
8

Kāds tad bijis attiecību krīzes iemesls? „Viņam diemžēl kaut kas notika pēdējā pusgada laikā. Nezinu, kas tas bija un ir... Man viņa žēl, jo kādudien pamodīsies pie skaidras apziņas un sapratīs, ka viss labais ir zudis."

Es biju viens no retajiem cilvēkiem, kas viņu atbalstīja pat tad, kad visi teica, ka viņš ir idiots. Bet, ja nenovērtē to visu labo, es tur neko nevaru padarīt.

"Šobrīd domāju par sevi un meitenēm. Andris daudz man iedeva, bet daudz arī atņēma. Cieņu neatņems,” saka Madara, kurai visvairāk sāp necieņa no vīra puses, kas šobrīd jūtama ikvienā viņa darbībā.

Sānsoļus ar Skulmi Kivičs slēpis

„Es visu saprotu, cilvēks var iemīlēties. Bet Andris man ir izrādījis lielu necieņu. Es, protams, par to neraudāšu, jo nav vērts. Viņš tāpat neuztvers domu, jo šobrīd viņam ir cita prioritāte. Man tikai šķiet liekulīgi – cilvēki izšķiras, uzreiz atrodas jauna aizraušanās, un tad automātiski visu, kas agrāk bijis labs, „norok”..."

Džentlmeņi tā nedara. Tas, kas notiek šobrīd, ir tāda liekulība, tādi meli!

"Viss tiek darīts tā, lai Liene nebūtu vainīga ģimenes izjukšanā. Lielākā daļa, ko viņš par šķiršanos saka, ir meli. Kāds gads, kad mums sašķobījušās attiecības? Skaidrs ir tas, ka tie ir pāris mēneši. Nevajag melot. Vajag būt godīgam – ja kaut ko stāsti, tad stāsti, kā ir patiesībā,” sašutusi ir Madara. Viņai ir nojausma, ka tieši Skulme esot tā, kas provocējot Andri teikt šādas lietas, lai nomelnotu pāra laulību.

„Viņi abi zina, ko ir izdarījuši. Šķiet, ka Liene Andrim uzspiež nomelnot mūsu attiecības, arī tās attiecības, kas bijušas Andrim pirms manis. Es tā nekad neesmu darījusi un nedarīšu. Lienei jau tas viss ir izdevīgi. Lienei nav, kas uztur viņu un viņas bērnus. Nu viņa tādu atradusi,” pauž Madara.

Kiviču ģimene no Dzemdību nama mājup dodas limuzīnā

gallery icon
14

„Es zināju, ka viņam ar Lieni kaut kas veidojas. Un nebija tā, ka viņš godīgi atnāca un visu izstāstīja. Tā nebija. Es pati viņam mierīgā balsī teicu, ka visu zinu par attiecībām ar Lieni, par konkrētiem faktiem, kur un kad viņi bijuši kopā. Tad jau vairs nav jēgas melot... Andris atzinās. Un paskaidroja, ka viņam ar Lieni esot „vairāk jāpavada laiks kopā”, jo tad viņš pat īsti nevarēja pateikt, kas tas ir – vai tā ir iemīlēšanās vai kas cits. Teica, ka varbūt tomēr mums viss būs labi,” saka Kiviča dzīvesbiedre. Madara gan atzīst, ka Andrim atpakaļceļa pie viņas neesot: „Es neņemtu vīrieti atpakaļ nekad.”

Kādus skarbus un mazāk skarbus vārdus Madara vēl velta Andrim, ko novēl viņam un viņa jaunajai iecerētajai un kādi gadu laikā bijuši Kiviča mīlas dzīves līkloči, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!