foto: Valters Poļakovs
Jūlijs Krūmiņš sagādā pārsteigumu savas jubilejas ballītes viesiem - uz skatuves kāpj pats Maksims Galkins
Maksims Galkins sevi no skatuves pieteica kā dāvanu Jūlijam Krūmiņam.
Slavenības
2018. gada 18. decembris, 06:12

Jūlijs Krūmiņš sagādā pārsteigumu savas jubilejas ballītes viesiem - uz skatuves kāpj pats Maksims Galkins

Jauns.lv

Pagājušajā sestdienā pie bagātīgi klātiem galdiem tuvinieku un prominentu viesu lokā Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē 75. jubileju ar vērienīgu balli atzīmēja skandalozais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš.

Sveikt uzņēmēju ieradās aptuveni 200 aicināto viesu, kas tika sēdināti pie šefpavāra Laura Aleksejeva sarūpētā mielasta galdiem.

Krūmiņa sveicēju lokā bija ne tikai kuplā radu saime, bet arī ietekmīgi un ievērojami draugi – ekspremjers Vilis Krištopans, dziedātāja Laima Vaikule, kādreizējais ārlietu ministrs Jānis Jurkāns, bijušais politiķis Ainārs Šlesers, uzņēmēja Irēna Pulkinena, tēlnieks Pauls Jaunzems, Latvijas Nacionālā teātra izpilddirektors Ojārs Rubenis, žurnālists Jānis Domburs, mācītājs Andrejs Mediņš, arhibīskaps Jānis Vanags, dzejnieks Jānis Peters, "Latvijas gāzes" padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis, Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Vitālijs Gavrilovs un daudzi citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jūlija Krūmiņa 75 gadu jubilejas viesi

15. decembra vakarā ar grandiozu balli un prominentiem viesiem Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē 75. jubileju atzīmēja skandalozais uzņēmējs Jūlijs ...

gallery icon
80

Svinētājus Jūlijs Krūmiņš mudināja nākt pie viņa bez ziediem, to vietā par puķēm ietaupīto naudu (vai vairāk, pēc katra paša vēlēšanās un iespējām) veltīt labdarībai un ievietot dāvanu kastītē, kas izlikta svinību norises vietā. Vakara izskaņā tika saskaitīts, ka viesi saziedojuši 3205 eiro, ko jubilārs pasniedza mācītājam Andrejam Mediņam kā artavu viņa jaunatvērtās Bārbeles zēnu skolas attīstībai.

Galkina ierašanās pārsteidz pat Vaikuli

Kā lielāko pārsteigumu saviem sveicējiem Krūmiņš bija sarūpējis Krievijas slavenā šovmeņa Maksima Galkina uzstāšanos. Galkins savā parodiju stilā veltīja īpaši jubilāram pārveidotu Raimonda Paula dziesmu "Million alih roz", ko oriģinālajā versijā, kā zināms, izpilda Maksima sieva – Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova. Neiztrūka arī sirsnīgu apsveikuma vārdu dzimšanas dienā.

Visvairāk par Galkina pēkšņo parādīšanos uz skatuves bija pārsteigta dziedātāja Laima Vaikule, no kuras īpaši tika slēpts, ka uz Jūlija ballīti ieradīsies arī viņai labi pazīstamais kolēģis no Maskavas. Sava priekšnesuma laikā Galkins no skatuves Krūmiņam uzsauca vismaz septiņus tostus un vairākkārt arī saskandināja glāzes ar gaviļnieku. Ar Krūmiņam īpaši veidoto programmu krievu šovmenis balles viesus priecēja stundu. Pēc uzstāšanās Galkins apsēdās pie galdiņa līdzās Laimai Vaikulei.

foto: Valters Poļakovs
Viesu vidū bija arī uzņēmēja aizbilstamā Liene Greifāne, kas jau kādu laiku Maskavā studē kinomākslu.

Par balles scenāriju un režiju bija rūpējies pats vakara vaininieks, un par humorpilno vakaru viņam promejot pateicās teju ikkatrs sveicējs. Svinību izskaņā vairāki Jūlija Krūmiņa dzimšanas dienas viesi brīnījās – kā gan septiņas stundas varēja paskriet kā viena?!

Vairāk foto no Krūmiņa jubilejas svinībām un citas interesantākās ziņas lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!