foto: Mārtiņš Ziders
Andris Kivičs ar jauno mīlu jau iziet sabiedrībā
Andris un Liene mīlu neslēpj.
Slavenības
2018. gada 12. decembris, 11:47

Andris Kivičs ar jauno mīlu jau iziet sabiedrībā

Jauns.lv

Otrdien, 11. decembrī, Ķīpsalā notika cikla "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" lielkoncerts. Tajā uz skatuves kāpa arī mūziķis Andris Kivičs, bet no skatītāju rindām viņu atbalstīja jaunā mīļotā Liene Skulme.

Rajecka, Reiniks, Kivičs un citi pulcējas lielkoncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis"

Cikla "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" koncerts Ķīpsalas hallē 2018. gada 11. decembrī.

gallery icon
83

Kā jau vēstīts, Kivičs pēc astoņu gadu kopdzīves paziņojis par šķiršanos no sievas Madaras. Un jau mēnesi dzīvojot kopā ar sabiedrības dāmu, mākslinieci, dizaineri un žurnālisti Lieni Skulmi.

Nu pāris kopā arī izgājis sabiedrībā - koncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" Andris un Liene vēlīgi pozēja jauns.lv fotogrāfam. Bet kamēr Kivičs uz skatuves dziedāja, Skulme mīļoto atbalstīja no skatītāju rindām.

foto: Mārtiņš Ziders
Kamēr Kivičs uz skatuves dziedāja, Skulme mīļoto atbalstīja no skatītāju rindām.

Madara ir Kiviča trešā sieva, dāvājusi Andrim divus bērnus - meitas Keitiju un Kimu. Vēl mūziķim ir dēls Kristofers Pauls, kas dzimis attiecībās ar stilisti Danu Dombrovsku. Arī Lienei Skulmei no iepriekšējām attiecībām ir trīs bērni - meitas.

Kiviču ģimene pirms Ziemassvētkiem

gallery icon
8

Ar Madaru, tolaik Niperi, Kivičs apprecējās Visu mīlētāju dienā - 2012. gada 14. februārī. Kāzas notika itin lielā slepenībā, ja vien par slepenību varēja nosaukt jaunā pāra fotografēšanos pie Brīvības pieminekļa Rīgā. Tiesa gan, par Andra un Madaras precēšanos informēti tika vien viņu vistuvākie draugi, jo pat vecāki par kāzām bija atstāti neziņā.

Kiviču ģimene no Dzemdību nama mājup dodas limuzīnā

gallery icon
14

Tajā pašā gadā pasaulē nāca pāra pirmā meita Keitija, bet vēl pēc gada ģimeni papildināja Kima.

Savulaik Kivičs bija precējies arī ar basketbolisti Ilzi Ieviņu un frizieri Elīnu Straumi.

Andra un Elīnas Kiviču kāzas

gallery icon
7

Pirmdienas koncertā uz skatuves, pieminot Mārtiņu Freimani, kāpa daudzi viņa draugi un paziņas - Kivičs, Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks. Bija arī vairākas unikālas uzstāšanās.

Vienīgo reizi koncertturnejas laikā uz skatuves kāpa koncerta režisore Marija Bērziņa. "Pieaugot mēs kļūstam ļoti apdomīgi, bailīgi un neizmantojam trakas un drosmīgas idejas. Lai ko es varētu mācīties no Mārtiņa, tā ir viņa absolūtā drosme un bezkaunība - viņš metās uz galvas iekšā visārprātīgākajās avantūrās, nekad nezināja, kas no tā iznāks. Reizēm, protams, nepadevās tik labi, kā plānots, bet reizēm šīs idejas ieguva brīnišķīgu rezultātu," komentēja Bērziņa.

Rajecka, Reiniks, Kivičs un citi pulcējas lielkoncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis"

Cikla "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" koncerts Ķīpsalas hallē 2018. gada 11. decembrī.

gallery icon
83

Pirmo reizi Ķīpsalas hallē bija dzirdams arī trio "Saldais" izpildītais Freimaņa darbu popūrijs, kā arī unikālā izpildījumā vienīgo reizi Aija Andrejeva izdziedāja "Tik un tā nesapratīs".

Uz skatuves dažādos duetos, trio un solo izpildījumos skanēja tādas iemīļotas Freimaņas dziesmas kā "Arī man ir sirds", "Lietus dārzs", "Bet maijpuķītēm jāpaliek", "Satīties, sapīties", "Paspēlēsim paslēpes" un daudzi citi.

Ieskats "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" noslēguma koncerta mēģinājumā

Tuvojoties vērienīgajam turnejas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" noslēguma koncertam 11.decembrī Ķīpsalas hallē - ieskats mēģinājumā un aizkulisēs no 30.novembra koncerta ...

gallery icon
53

Tās izdziedāja solisti Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Olga Rajecka, Andris Ērglis, Ivo Fomins, Gatis Mūrnieks, Madara Grēgere, Katrīna Bindere kopā ar Jāņa Strazda mūziķu grupu, kā arī "Līvi", "Refleksija" un "Z-Scars". Kopdziesmās solistiem uz skatuves pievienojās vairāk nekā 100 dalībnieki no kora "Mūza", Āgenskalna Valsts ģimnāzijas kora, Liepājas jauniešu kora "Reverberācija" un Valmieras kora "Skan".

Projekta "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" satikšanās pēcpusdiena

2018. gada 4. decembrī notika projekta "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" satikšanās pēcpusdiena.

gallery icon
42