foto: REUTERS/SCANPIX
Gaidībās esošā hercogiene Megana negaidīti parādās uz skatuves Britu modes balvu ceremonijā
Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2018. gada 11. decembris, 11:20

Gaidībās esošā hercogiene Megana negaidīti parādās uz skatuves Britu modes balvu ceremonijā

Jauns.lv

Pirmdien, 10. decembrī, Londonā notika Britu modes balvu pasniegšanas ceremonija, kurā pulcējās šīs industrijas zvaigznes un arī slavenības, kas valkā viņu darinātos tērpus.

Zvaigžņu stils Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā

2018. gada 10. decembrī Londonā notika Britu modes balvu pasniegšanas ceremonija, kurā pulcējās šīs industrijas zvaigznes un arī slavenības, kas ...

gallery icon
102

Lai gan spožu iznācienu, greznu tērpu un mīlīgu pateicības runu netrūka, par vakara zvaigzni kļuva bērna gaidībās esošā jaunā britu hercogiene Megana - prinča Harija sieva pavisam negaidīti kāpa uz skatuves, pārsteidzot pat balvas saņēmēju.

Megana pasākumā pasniedza balvu dizainerei Klērai Veitai Kellerei, kas savulaik darināja viņas kāzu kleitu. Un pēc Kelleres, kas ir modes nama "Givenchy" radošā direktore, sejas izteiksmes varēja saprast - satikt Meganu tovakar viņa nebija gaidījusi.

Svinīgajā pasākumā Megana, protams, atkal bija tērpusies zīmola "Givenchy" kleitā, pieskaņojot "Tamara Mellon" apavus un "Pippa Small" rotas.

"Esmu ļoti pagodināta, sveicot britu labākos dizainerus savās jaunajās mājās - Lielbritānijā," no skatuves sacīja Megana.

Karaliskās etiķetes eksperti gan norāda - Megana atkal pamanījusies pārkāpt protokolu... Šoreiz, izvēloties melnu nagu lakas toni.

Gan karaliene Elizabete II, gan hercogiene Ketrīna sabeidrībā vienmēr iziet ar neuzkrītoši nolakotiem nagiem - smilškrāsas vai varbūt nedaudz rozā. Taču melna nagu laka pavisam noteikti esot kārtējais etiķetes pārkāpums. Aizliegts tas, protams, nav, arī Ketrīna redzēta ar koši sarkaniem kāju nagiem, taču roku nagi karaļnama pārstāvēm līdz šiem vienmēr lakoti ļoti neuzkrītoši.

Megana Mārkla apmeklē kopienas virtuvi

gallery icon
32