Kellija Osborna uzstāda dīvas kaprīzes. Visiem nākas staigāt "uz pirkstgaliem"
Neuzdrošinieties Osbornas jaunkundzes klātbūtnē košļāt košļājamo gumiju. Viņai tas krīt uz nerviem!
Slavenības
2016. gada 10. februāris, 16:37

Kellija Osborna uzstāda dīvas kaprīzes. Visiem nākas staigāt "uz pirkstgaliem"

Jauns.lv

Rokgrupas „Black Sabbath” līdera Ozija Osborna meita Kellija Osborna (31) ir pazīstama plašākai sabiedrībai, pateicoties dalībai realitātes šovos un ar savu šerpo mēli. Osborna uzņēmusies žūrijas pārstāves lomu talantu konkursā „Australia’s Got Talent” un ar savām kaprīzēm iedzinusi izmisumā ne vienu vien šova veidotāju.

Izdevums „New Idea” vēsta, ka, darbojoties „Australia’s Got Talent” žūrijā Kellija Osborna uzstādījusi virkni dīvas prasību, kas nu liek TV šova darbiniekiem „staigāt uz pirkstgaliem”, lai tik nenokaitinātu 31 gadus veco žūrijas pārstāvi.

Kāds vārdā nenosaukts ziņu pienesējs apgalvo, ka uz Osbornas ģērbtuves durvīm esot izkārtne, kas brīdina, lai ļaudis viņu netraucē. Dīva arīdzan uzstājot, lai viņas grimu regulāri pielabotu kanāla „Channel 9” speciālistu komanda.

Kellija arī aizliegusi savā klātbūtnē kādam košļāt košļājamo gumiju, jo šī skaņa viņai ir nepanesama. Neizsakāmi krītot uz nerviem.

Lai gan aizkulisēs Kellija uzvedoties kā kaprīza dīva, žurnāla „New Idea” veidotāji atzīst, ka ar saviem kolēģiem mis Osborna saprototies labi. Bijusī modes šova „Fashion Police” vadītāja ļoti sadraudzējusies ar kolēģi Sofiju Monku (36). Abas sievietes bieži iepozē kopīgiem „selfijiem”, ko pēcāk izrāda sociālajos tīklos.

„Mēs abas varam būt tērpušās skaistās kleitās un ar krāšņi uzkrāsotām skropstām, taču aizvien esam lauķes,” izdevumam „Daily Mail Australia” norādījusi Osborna. „Ir tik jauki strādāt kopā ar sievieti, kas necenšas būt sāncense. Mums kopā ir tik jautri. Jums pat nav nojausmas!”

Kellija arī atzīst, ka ne vienmēr bijusi tādā sajūsmā par austrāliešu modeli, dziedātāju un aktrisi Sofiju Monku. „Es viņu biju redzējusi Losandželosā. Bet, tā kā viņa ir tik skaista, man bija bail viņu uzrunāt,” atceras Osborna. Taču abas dāmas atradušas kopīgu valodu jau kopš pirmās dienas, kad darbs savedis viņas kopā.

Kellija apgalvo, ka viņai ir lielisks kontakts ar visiem žūrijas pārstāvjiem. „Esmu laimīga ne tikai strādāt šajā valstī, bet arī kopā ar šiem cilvēkiem,” viņa norāda.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press