foto: Publicitātes
FOTO: ieskaties, kā šovakar TV spēlē "Es mīlu Tevi, Latvija!" jautrosies Eilands, Lepers, Sējāns un Rajecka
TV
2018. gada 26. oktobris, 16:46

FOTO: ieskaties, kā šovakar TV spēlē "Es mīlu Tevi, Latvija!" jautrosies Eilands, Lepers, Sējāns un Rajecka

Jauns.lv

TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” šī vakara raidījumā noskaidrosi, kurā Latvijas pilsētā filmējās Džekijs Čans, kā latviešu mitoloģijā dēvē mirušos garus, cik kilogramus atkritumu radījis katrs valsts iedzīvotājs, kuri latviešu sportisti ir ieguvuši sudraba medaļas olimpiskajās spēlēs un ko nozīmē vecvārdi “šķimbegs” un “šatieris”.

Valters Krauze savu stratēģiju pēc iepriekšējās nedēļas zaudējuma nav mainījis, viņš pats saka: “Kāda tā bija ar pielīšanu, tāda arī paliks.”

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" astotajā raidījumā

TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" 2018. gada sezonas astotais raidījums.

gallery icon
44

Vai šonedēļ pielīšana palīdzēs viņam uzvarēt? Kurš komandu kapteinis šajā raidījumā svinēs dzimšanas dienu, bet kura rokās uzsprāgs dāvana?

Janas komanda:

foto: Publicitātes

·    Mūziķis Ralfs Eilands bērnībā gribēja kļūt par Betmenu, jo, kā viņš pats saka – easy money (viegla nauda). Viņš uzskata, ka latvieši ir multitaskotāji, jo mēs varam izdarīt daudz lietu vienlaicīgi, turklāt ļoti veiksmīgi.

·    Aktieris Rihards Lepers bērnībā gribēja spēlēt trompeti, bet viņam bija izkrituši visi priekšējie piena zobi, un Rihards nevarēja iepūst trompetes iemutnī. Tādēļ viņam iedeva spēlēt bandžo, kopš tās dienas viņa mīlestība pret šo instrumentu ir vien augusi. Rihards atzīst, ka latvieši ir izcili, sakot: ”Baltijas jūras krastā lepna un stipra tauta”.

·    Dziedātāja Olga Rajecka bērnībā reiz tētim ausī iebāza jāņogu, un pēc tam nevarēja ogu dabūt ārā, tāpēc bija jābrauc pie feldšera. Dziedātāja atzīmē, ka latvieši ļoti daudz strādā, labi prot atpūsties, jokot, aprunāt, lūgt piedošanu, dziedāt un dejot.

Valtera komanda:

foto: Publicitātes

·    Mūziķim Reinim Sējānam bērnībā vecāki esot teikuši, ka, pieejot pie mūzikas instrumenta, vienmēr ir jāpaklanās, pirms atskaņo skaņdarbu. Tā arī viņš darījis – piegājis pie klavierēm, nolicis roku un paklanījies pret tām. Reinis apgalva, ka latvieši ir diženi, vareni, stipri un skaisti.

·    Nacionālā teātra aktrise un režisore Marija Bērziņa atzīst, ka latvieši ir savrupi, bet ļoti talantīgi ar izciliem un gudriem prātiem. Runājot Imanta Ziedoņa vārdiem, Marija saka, ka latvietim ir svarīgas četras lietas – strādāt, būt gudram, priecīgam un dvēselē skaistam.

·    Dailes teātra aktieris Dainis Gaidelis esot ļoti līdzīgs Intaram Busulim. Ja ne Busulim, tad noteikti Brūsam Vilisam, tā domā Valters. Taču Dainis apgalvo, ka latvieši ir dabas bērni, viensētnieki, bet tad, kad viņi satiekas, tad uz ilgu. Ne velti latvieši svin kāzas trīs dienas vai pat nedēļu.

Skaties un jūti līdzi komandu cīņām katru piektdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.20!