foto: Publicitātes
Jaunas dziesmas un nebijis skanējums - Maestro Raimonds Pauls saraksta īpašu programmu Daumantam Kalniņam
Jauno programmu Maestro radījis īpaši dziedātājam Daumantam Kalniņam.
Mūzika
2018. gada 15. oktobris, 10:44

Jaunas dziesmas un nebijis skanējums - Maestro Raimonds Pauls saraksta īpašu programmu Daumantam Kalniņam

Jauns.lv

Pēc nepilna mēneša, 13. novembrī, svinot mūzikas nama „Daile” piecu gadu jubileju, skatītāju vērtējumam tiks nodots viens no sezonas gaidītākajiem jaunumiem – koncertprogramma „Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš. Tikšanās DAILĒ”.

Kā uzsver "Dailes” direktore un jaunās koncertprogrammas producente Anda Zadovska, Maestro Raimonds Pauls jau piekto sezonu „Dailes” apmeklētājus pārsteidz ar jaunu  koncertu, turklāt katru reizi – citu mūziķu izpildījumā.

Jauno programmu Maestro radījis īpaši dziedātājam Daumantam Kalniņam. Koncerta pirmajā daļā Pauls, Kalniņš (viņš spēlēs arī oboju), stīgu orķestris Kaspara Ādamsona vadībā un mūziķu grupa Raimonda Macata vadībā atskaņos jaunu dziesmu ciklu ar Ineses Zanderes vārdiem. Koncerta otrajā daļā vēl nebijušā skanējumā varēs baudīt Maestro veidoto dziesmu izlasi ar izcilu latviešu dzejnieku vārdiem.

Savukārt par „Dailes” piecu gadu  jubileju Anda Zadovska teic: „Šis mums ir īpašs rudens, jo ir pagājuši desmit gadi, kopš „Dailes” priekštece – apvienība „ARS NOVA” – uzsāka darbību kultūras pasākumu producēšanā. Svinot jubileju, šosezon apmeklētājus sagaidīsim gan ar vizuālām pārvērtībām, gan skatuviskiem jaunumiem, neaizmirstot arī par skatītāju ilgstoši iemīļotajām koncertprogrammām. Mūsu viesi turpmāk gaidīti plašākās kafejnīcas telpās, kur baudīt nu jau par tradīciju kļuvušo pirms-pēc-koncerta rituālu.  Tāpat pēc nerimstošas skatītāju intereses turpināsim jau par mūsu atpazīstamības zīmoliem kļuvušās koncetprogrammas „Sinatra Ziemassvētkos”, „Akustisko ģitāru Trio”, „Kamēr vien gliemeži skrien”, „Sirds prieks” un citas."

foto: Publicitātes
"Svinot jubileju, šosezon apmeklētājus sagaidīsim gan ar vizuālām pārvērtībām, gan skatuviskiem jaunumiem, neaizmirstot arī par skatītāju ilgstoši iemīļotajām koncertprogrammām," saka Zadovska.

Koncerti „Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš. Tikšanās DAILĒ” notiks 13., 14. , 15. un 16. novembrī plkst.19.