foto: Publicitātes
Špikošanas lietpratējs Ķesteris pret taksistu Reiniku - kas šovakar triumfēs spēlē “Es mīlu Tevi, Latvija!”?
TV
2018. gada 5. oktobris, 16:03

Špikošanas lietpratējs Ķesteris pret taksistu Reiniku - kas šovakar triumfēs spēlē “Es mīlu Tevi, Latvija!”?

Jauns.lv

Šovakar gaidāms TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” piektais raidījums, kurā varēs noskaidrot, kas ir viena no pēdējo gadu ienesīgākajām pašmāju kino filmām, kas ir augstākā celtne Rīgā, kādas ežu sugas dzīvo Latvijā un kas ir neparastākie meklējumi "Google" latviešu valodā.

Varēs arī uzzināt, ko nozīmē “izārdava”, “mūrguļa” un citi vecvārdi.

Ieskats spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” piektajā raidījumā

Ieskats spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” piektajā raidījumā.

gallery icon
33

Zināms, ka komandu kapteiņiem ir īpaši sirsnīgas attiecības, tādēļ šovakar viņi centīsies dzejas rindās raksturot savu konkurentu. Jana saka, ka “Valters ir cilvēks uz kuru var paļauties, taču reizēm var arī verbāli atrauties,” tomēr jau drīz vien Jana poētiski atklāj savas patiesās domas par Valteru – “Nekur dzērves nekliedz kā Latvijā, nekur baloži nedūdo kā Latvijā, nekur jūra nešalc kā Latvijā, nekur nav tāds Valters Krauze, tikai Latvijā”.

Savukārt Valtera ceļa vārdi Jančikam (tā viņam labpatīk Janu dēvēt) skan sekojoši: “Jančiks - reizēm viņa ir pārāk labticīga, jo viņu var aptīt telefonsarunas laikā pussekundē, taču patiesībā viņa ir labs garīgais līderis”.

Janai šī vakara spēlē palīdzēs:

foto: Publicitātes

•    Bērnu slimnīcas fonda vadītāja un izcilā diriģenta Romāna Vanaga meita Liene Dambiņa, kas bērnībā ļoti gribēja dziedāt tieši zēnu korī, tomēr zināmu iemeslu dēļ šo iereci nav izdevies realizēt.
•    Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris jeb špikošanas lietpratējs, kas raidījumā dalās īpašā špikošanas instrukcijā, kas garantē teicamnieka titulu.
•    Mūziķis un "X Faktora" vadītājs Markus Riva.

Valtera komandas spīdekļi šovakar:

foto: Publicitātes

•    Dziedātājs, komponists, TV šovu vadītājs un aktieris Lauris Reiniks, kurš bērnībā ļoti vēlējās kļūt par policistu vai autobusa šoferi. Šķiet, ka pavisam drīz Laura vēlēšanās piepildīsies, jo jau novembra beigās kino ekrānos pirmizrādi piedzīvo latviešu filma “Taksists”, kur Lauris atveidos galveno lomu – taksistu Andreju.
•    Ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis stāsta, ka līdz pat skolas vecumam bija pārliecināts, ka kļūs par zemeņu selekcionāru.
•    Samtainās balss īpašniece Aija Vītoliņa-Freimane, kas nupat ir iestūrējusi laulības ostā.

Komandu sastāvs katru nedēļu mainās, aicinot sabiedrībā populārus cilvēkus pārbaudīt savas zināšanas par Latviju un tās cilvēkiem, kā arī izdziedāt sirsnīgākās un skaistākās simtgades melodijas, minot mīklas un ļaujoties citām aktivitātēm.

Par vakara muzikālo noformējumu parūpēsies šīs sezonas jaunie solisti Kristīne Pastare, Iveta Baumane, Mikus Abaroniņš un mūziķi Jānis Miltiņš, Jānis Kalniņš, Valters Sprūdžs, Aivis Zavadskis.

Skaties un jūti līdzi komandu cīņām katru piektdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.20.