foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kaspars Kambala šķiras no līgavas un atgriežas dzimtenē
Kambala atrāda muskuļus "Homo Novus" pirmizrādē.
Slavenības
2018. gada 2. oktobris, 06:45

Kaspars Kambala šķiras no līgavas un atgriežas dzimtenē

Žurnāls "Kas Jauns"

Basketbolists Kaspars Kambala (39) pagājušajā nedēļā uz filmas "Homo Novus" pirmizrādi ieradās savas mammas Elitas Grāves kompānijā, nevis kopā ar līgavu Zani. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Kaspara privāto dzīvi skārušas nopietnas pārmaiņas un viņš pat, iespējams, atgriezīsies uz dzīvi dzimtenē.

Žurnāls raksta, ka pēc vairākiem ārzemēs aizvadītiem gadiem Kambala apsver iespēju nobāzēties dzimtenē. Savas basketbolista gaitas Kaspars pavasarī līdz ar sezonas izskaņu noslēdza Kiprā, kur vēl pērn bija noskaņots arī turpmāk palikt uz pastāvīgu dzīvošanu. Vēl visu vasaru nodzīvojis Kiprā, pirms dažām nedēļām viņš tomēr atgriezās Latvijā. Izrādās, plānu maiņu ietekmējušas Kaspara nesenās pārmaiņas privātajā dzīvē.

Spēlfilmas "Homo Novus" pirmizrādes viesi

Trešdien, 26. septembrī, kinoteātrī “Splendid Palace” notika pašmāju romantiskās komēdijas „Homo Novus” pirmizrāde.

gallery icon
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Homo Novus" pirmizrādi Kaspars apmeklēja kopā ar savu mammu.

Pagājušajā nedēļā Kambala bija redzams režisores Annas Vidulejas komēdijas "Homo Novus" pirmizrādē un prom no Latvijas vēl nesteidz. Raženais sportists neslēpj, ka pašlaik dzīvē viņam ir liels pārmaiņu un pārdomu laiks. Līguma ar kādu no basketbola klubiem viņam patlaban nav, toties ir radusies interese par kinomākslu. Kā zināms, pērn Kaspars filmējās epizodiskā lomā jau pieminētajā kinofilmā "Homo Novus", savukārt šoruden, īsi pēc atgriešanās Rīgā no Kipras, viņš piekrita nofilmēties arī pašmāju TV seriālā "Saldais pārītis".

foto: Publicitātes
Kaspars Kambala iejūtas tēlā filmā "Homo Novus".

Šķiršanās iemeslus iztirzāt nevēlas

Uz jautājumu, kāpēc filmas pirmizrādē bija kopā ar mammu, nevis līgavu, Kaspars atbild negribīgi: „Pašlaik jūtu vēlēšanos savu uzmanību un laiku veltīt vecākiem. Pirms pāris nedēļām Latvijas basketbola izlases maču biju aizgājis paskatīties kopā ar tēti, savukārt uz filmas pirmizrādi izlēmu uzaicināt mammu. Bet ar Zani... Pašlaik ir tāds sarežģīts posms...”

Izrādās, pēc nepilnus piecus gadus ilgas kopābūšanas Kaspars ir pašķīries no daiļās dizaineres Zanes Pertnikas-Gromovas, ar ko vēl nesen posās precībām. Abi tika dēvēti par vienu no romantiskākajiem Latvijas slavenību pāriem. Zane Kasparu ne tikai krāšņoja ar savu daili, bet arī atbalstīja un rūpējās par topošā vīra labsajūtu, savukārt Kaspars mīļoto regulāri pārsteidza un lutināja. „Tagad mēs esam labi draugi,” teic Kaspars, strikti noteikdams, ka vairāk neko par attiecībām ar Zani komentēt nevēlas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kaspars un Zane vairs nav kopā...

„Es šobrīd esmu pievērsies savām lietām, Zane – savām. Pašlaik mums katram ir citas prioritātes,” viņš atklāj, sacīdams, ka nu svarīgāk par attiecībām viņam ir izvērtēt savas intereses, iespējas un piedāvājumus, lai tiktu skaidrībā par turpmāko dzīvi

Basketbolista Kaspara Kambalas frizūras

gallery icon

„Man daļa iedzīves aizvien ir Kiprā, bet arī Latvijā šobrīd esmu sakārtojis dzīvesvietas jautājumu. Gribu drīz pieņemt lēmumu gan par to, ko turpmāk darīšu, gan – kur īsti dzīvošu. Ja būs interesanti piedāvājumi, ir liela iespējamība, ka nosliekšos par labu palikšanai Rīgā,” atzīst Kaspars Kambala.

To, ko Kambala stāsta par savu jauno pieredzi aktiera ampluā un kāds amizants notikums ar raženo vīru gadījās filmas pirmizrādē, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!