foto: Vida Press
Apaļīgo Tesu Holideju zākā par vāka bildi žurnālam: "Lūdzu, nereklamē korpulenci!"
Lielo izmēru modele Tesa Holideja lepojas ar savu ķermeni un mīl to tāds, kāds ir.
2018. gada 1. septembris, 11:45

Apaļīgo Tesu Holideju zākā par vāka bildi žurnālam: "Lūdzu, nereklamē korpulenci!"

Jauns.lv

Tesa Holideja ir 1,60 metrus gara lielo izmēru modele, tetovējumiem bagāta divu bērnu māmiņa, kura vienmēr bijusi saskaņā ar savu ķermeni un arī citas līdzīgas sievietes iedvesmojusi mīlēt kuplākas formas. Taču sabiedrībai par viņas dzīvi un karjeru vienmēr bijis ļoti dažāds viedoklis: vieni viņu mīl, otri nīst. Iespējams, ka tāpēc Holidejas fotogrāfija rotā jaunāko žurnāla „Cosmopolitan” britu izdevuma vāku.

Sociālajos tīklos lielo izmēru modele Tesa Holideja jau pareklamējusi „Cosmopolitan” britu izdevuma oktobra numuru, uz kura vāka viņa redzama smaragda zaļā viendaļīgajā peldkostīmā. Tesa nekad nav kautrējusies no savas figūras un ar prieku un lepnumu informē par žurnālu, uz kura redzama tik miniatūrā apģērbā. Priecīgi ir arī tūkstošiem Holidejas sociālo tīklu sekotāju, kas slavē viņu par citu sieviešu iedvesmošanu.

„Es patiešām esmu Cosmo Meitene,” raksta Tesa. „Nespēju tam noticēt, ko saku! Paldies „Cosmopolitan UK” par šo iespēju. Ja es būtu redzējusi uz šī žurnāla vāka tādu ķermeni, kāds ir man, kad pati biju jauna meitene, tas būtu izmainījis manu dzīvi.”

„Cik gan daudz jaunu sieviešu varētu priecāties par dzīvi, ja apzinātos, ka ir skaistas tādas, kādas ir, nekā raudātu par to, ka neizskatās tādas, kādām „vajadzētu”, ja šādu fotogrāfiju būtu vairāk,” jūsmo viena no interneta lietotājām.

„Parādi šiem žurnāliem, ko patiesībā nozīmē skaistums,” raksta kāda cita.

„Lūdzu, lielāku figūru dažādību medijos,” sajūsmā par Tesas uzdrīkstēšanos, pieprasa vēl kāda.

Taču ne visi ir tik pozitīvi noskaņoti par šādu žurnāla vāka fotogrāfiju. Daži pat atļāvušies brīdināt Tesu, ka nav korekti popularizēt korpulenci, jo tā ir bīstama veselībai un pat dzīvībai. Žurnāla reportierim sniegtajā intervijā Holideja atzīstas, ka šobrīd ir „vissmagākā, kāda jebkad mūžā bijusi”.

„Lieliska pašpārliecinātība, taču tavs ĶMI (ķermeņa masas indekss) nav veselīgs, māsiņ,” komentē kāds lasītājs.

„Taisnība. 45 gadu vecumā viņa jau būs mirusi,” viņam piebalso cits.

foto: Vida Press

"Plus size" modeles Tesas Holidejas dzīves ainiņas

"Plus size" modeles Tesas Holidejas dzīves ainiņas.

gallery icon